Кой е идеалният партньор за вас според зодията ви?

Кой е идеалният партньор за вас според зодията ви?

Зодията не е единствения критерий, по който избираме партньора си, но понякога има голямо значение. Въпреки че не можете да поставите хора във фиксирани рамки, знакът, в който са родени, им дава определени характеристики. Ето защо трябва да се консултирате със звездите, когато искате да намерите вашата перфектна половинка.

Но не забравяйте, че идеалният партньор може да бъде човек, когото изобщо не харесвате, или който по никакъв начин не привлича вниманието ви на първо време. Затова дръжте очите си широко отворени, за да не съжалявате, че не сте разпознали веднага голямата си любов.

Ето и кой е вашият идеален партньор според зодията ви:

Овен

За Овен идеалният партньор, без съмнение, е Лъв. Лъвовете са много подобни на Овните и могат да се разберат без проблем. Силата и нетърпението на Лъва са наслада за Овена, който е също толкова импулсивен и непредсказуем. Овенът и Лъвът са идеалната двойка и заедно могат да променят света, ако са се заели да го направят.

Телец

Въпреки че не вярва, водните знаци да му подхождат. Телецът намира идеалния партньор от зодия Рак и то често. Ракът е правилният партньор за Телец, тъй като е внимателен и интровертен, съсредоточен върху вътрешния си свят, но не толкова властен и показен като Телеца. Тези два знака се разбират и се допълват перфектно. Те могат да си дадат едно деликатно съчувствие, от което се нуждаят през ежедневието си, а Телецът успява винаги да приведе Рака в реалността, да го извади от изолацията му.

Близнаци

За Близнаци перфектният партньор вероятно е Везни. Когато тези два знака се срещнат, възможно е съвпадението и сливането между тях да са удивителни или напротив, отношенията им изобщо да не работят. Няма средно положение. Когато тези зодии са в състояние на хармония, това е невероятно. Сякаш на този свят съществуват единствено те и всичко друго е незначително.

Рак

Партньор според зодията

Можем да кажем, че Ракът се разбира най-добре с хора от зодия Телец, но също и с такива, които са от знака Скорпион. Тези зодии привличат Рака, особено след като имат много черти, подобни на него, но имат и загадъчни аспекти, които очароват Рака. Заедно с Телец или Скорпион, Ракът се чувства в своята стихия, отваря душата си и има усещането, че е защитен.

Лъв

Лъвовете са много смели и експанзивни, искат внимание и ухажване. Перфектният партньор на Лъва вероятно е някой от зодиите Овен или Везни. Тези знаци могат да отговорят на нуждите на Лъва. Те се адаптират към неговия начин на живот. Знаят как да се грижат за него и да го накарат да се чувства специален винаги. Всеки Лъв мечтае да е звездата на собствената си сцена.

Дева

За Дева идеалния партньор определено е Козирогът. Козирозите заинтригуват Девата и я стимулират по начини, по които другите знаци не могат. В тяхната компания тя разцъфва. Тук не говорим само за интимни партньори, но дори и за приятели. И Девата, и Козирогът имат много опит, те са постоянни, непоклатими и донякъде традиционалисти. Заедно те ще създадат стабилен дом, подкрепяйки се взаимно и предлагайки много обич.

Везни

Везните са може би най-трудният знак за поставяне в рамка. Този човек изпитва страстни чувства няколко пъти през целия си живот и при всеки от тях смята, че е открил голямата любов. Неговият перфектен партньор може да бъде от зодиите Стрелец, Близнаци или Водолей. Някои Везни се чувстват добре с Везни, Лъв или Овен.

Скорпион

Идеалния партньор според зодията

Ако сте Скорпион, вашият перфектен партньор може да бъде Дева. Силните емоции на Скорпиона се смекчават от обраната и винаги замислена Дева. Всеки от двамата има какво да спечели от тази връзка, която подчертава най-полезните качества и черти на личността им. Скорпионът се стабилизира от Девата, и тя, от своя страна, придобива повече гъвкавост и умение да изрязва чувствата си в присъствието на Скорпион.

Стрелец

Стрелецът и Водолеят обикновено живеят много добре заедно. Докато повечето хора смятат двете зодии за несъвместими, то истината е, че противоположните им енергии са привлечени една от друга. Тези два знака могат да са безкрайно щастливи заедно, ако се научат на толерантност, търпение и разбиране.

Козирог

Идеалният партньор за тази зодия може да бъде човек от зодия Риби. Творчеството и интуицията на Рибите са привлекателни за Козирога. Той, на свой ред, е завладян от мистериозните Риби и тяхната романтична натура. Рибите стават по-сериозни и практики заради Козирога, който им помага да завършат проектите си и да приложат желанията си на практика. Заедно Козирогът и Рибите могат да създадат двойка, успешна в различни сфери.

Водолей

За Водолей идеалният партньор може да бъде Везни или Близнаци. Везните могат да донесат на Водолеите повече баланс, докато Близнаците го стимулират интелектуално и творчески. С половинка от тези зодии Водолеят никога няма да скучае и ще може да се развива в няколко направления едновременно.

Риби

За Риби най-добрият партньор е Козирогът. Въпреки че ще има противоречиви дискусии и немалко конфликти между Риби и Козирог, привличането между тези два знака не може да бъде отречено. Понякога Рибите са изненадани от суровостта на Козирога, докато той ги упреква, че са двулични. Но именно тези малки искри, които прескачат помежду им, запазва пламъкът на любовта дълго.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати