edin.bg»Статии»Свободно Време»Какво отблъсква мъжете

Какво отблъсква мъжете

Какво отблъсква мъжете

Има много версии по въпроса какво отблъсква мъжете в жените и обратното. Дискусиите по подобни теми продължават и надали някога ще спрат.

Все пак тук избрахме някои критерии, които пълноценно биха отговорили на въпроса какво отблъсква мъжете, когато става въпрос за женска визия, поведение и навици?

Занемарен външен вид

Някои мъже въздишат по жени с дълги до раменете руси коси, други пък по жени с ярко червена, но късо подстригана коса. Някои си падат по дългокраките, а други по миньончената. Има мъже, които мечтаят за много слаби жени, и такива, които предпочитат по-закръглените.

Какво отблъсква мъжете

Независимо как изглежда една жена и с какво я е надарила майката природа, тя никога не трябва да има занемарен външен вид. Няма нищо по-отблъскващо за един мъж от жена с мръсна и мазна коса, от такава с мръсотии под ноктите си или пък такава, която буквално "отглежда" мустака под носа си.

Прекалено шлифован външен вид!

Какво отблъсква мъжете

Има и малко изключения, но повечето мъже не обичат, когато жената до тях изглежда сякаш се е "бетонирала" зад 100 кг грим, а количеството силикон, който е набутала я в бюста, я в устните си направо ѝ придава комичен вид. Откровено кифленски вид!

Защо ли мъжете наричат жените "кокошки"?

Заради непрекъснатото кудкудякане или в превод - дърдорене. Едно е накратко жена да разкаже как е преминал денят ѝ и после да попита с интерес събеседника си как е протекъл неговият, а съвсем друго да сте длъжен да слушате в продължение на часове нестихващи оплаквания за колегите ѝ, шефа ѝ, а накрая и оплюване на всички нейни роднини до девето коляно. Никой мъж не е длъжен да е подложен на такъв словесен тормоз!

Прекалено ниска интелигентност и неадекватно поведение

Какво отблъсква мъжете

Малко ще са мъжете, които очакват от една жена да е компетентна по всички теми и въпроси - политика, икономика, финанси и т.н., да познава картините на всички известни художници, да прави разлика между ария на Моцарт и ария от Вивалди. Съмнително е и че самият мъж ще е толкова компетентен.

Това обаче, което би отблъснало всеки мъж, е прекалено ниската култура. Истински дразнител за мъжа ще е неговата събеседница да обърка Путин с Тръмп, да твърди че няма по-добър футболист от Майкъл Джордън и други небивалици от този род. Ако прибавим допускането на недопустими правописни грешки или пък заекване по време на четене на елементарен художествен текст, съответната жена директно би попаднала в графата "кифла" на въпросния мъж. И то напълно заслужено!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest