Edin.bg»Статии»Как да»Как да го накарам да ревнува

Как да го накарам да ревнува

как да го накараме да ревнува

Както и всички чувства, така и мъжката ревност е полярна. Ако тя се проявява в патологична форма, тогава жената е готова да направи всичко, за да избегне разрушаването на чувствата, но абсолютната безпристрастност е също опасна и може да доведе до загубата на огъня и страстта във връзката.

В какви случаи мъжката ревността е полезна?

Мъжът е така устроен, че когато изпитва истински чувства към жената до него, той се страхува да я загуби и това е напълно нормално. Силният пол винаги са били собственици и не понасят конкуренцията във всяко едно отношение.

Естествената и лека ревност е класически маркер за градуса на вашите отношения. Карайки мъжа да ви ревнува, вие автоматично ще увеличите страстта във връзката ви. Тук обаче е важно да действате грамотно и да планирате внимателно вашата "стратегическа операция". Все пак вашата задача е да го разпламените чувствата ви, а не да ги загубите.

Когато чувствата са изстинали

Въпреки че хората все още не са измислили формулата на любовта, то все пак има някои константи, които не се променят и са известни на голяма част от жените, които умело могат да контролират развоя и посоката на отношенията си. Със сигурност сте изпитвали поне веднъж всички признаци на влюбването, когато мъжът се е опитвал да ви спечели.

С времето обаче той започва да свиква с това, че вие вече сте негова собственост и не се старае, за да поддържа страстта на връзката ви. Жените обаче са по-мъдри и знаят как точно могат да върнат първоначалната искрица, карайки с деликатни и умели похвати мъжа да ревнува. Дори и психолозите са на мнение, че рутината, битовизмът и скуката убиват връзката. Именно в тези случаи можете да сте хитри и да събудите инстинкта за собственост на мъжа, а с това и огъня на отношенията ви.

От ревността до любовта има една стъпка

секси жена

Това също е полезна тактика, като така например можете да накарате избраника ви да ревнува, ако все още не усещате взаимност и силна привързаност. Този метод се ползва от опитните жени, които много добре знаят как действа мъжката психология. Така те успяват да събудят интереса на човека до тях, като в действителност тук сработва състезателния и съпернически инстинкт, който е заложен в природата на мъжете.

Как да го накарам да ревнува?

Психологическите практики, които можете да използвате в този случаи са много, но най-действените са следните:

1. Телефонна магия на ревността

Принципът тук е прост, а именно - когато някой ви звъни (дори ако това е майка ви или приятелката), излизайте да говорите в другата стая. Бъдете уверени, че фантазията на мъжа ще дорисува картините в съзнанието си сама и ще започне да ви ревнува, като заедно с това ще се старае да спечели вашето внимание.

Ако човека до вас все пак директно ви попита, тогава можете да кажете че сте го направили несъзнателно или че ви се е наложило да говорите по работа. Започвайки тази игра, не забравяйте да смените всички пароли към устройствата ви: телефон, таблет, социалните мрежи и други. След няколко дни можете случайно да оставите телефона си на видимо място, като внимателно и деликатно наблюдавате действията на мъжа до вас. Ако той веднага се опита да види, какво толкова криете, тогава целта е достигната.

2. Извън обхват

Това е още един сходен метод, който също действа безотказно, ако искате да събудите ревността в партньора си. При него основната ви задача е да не вдигате веднага, а едва след като звънне 2-3 пъти. Работи също добре, като колкото по-бързо сте свикнали обикновено да вдигате телефона, то толкова ще сработи и по-добре методът.

Нека мъжът тъне в догадки, каква е причината за това и какво ви пречи да вдигнете телефона си веднага, както сте го правили преди. Докато изморителните звукови сигнали продължават, мъжкото съзнание инстинктивно ще рисува фриволни картинки.

Можете да опитате и да не вдигате телефона, като после се обадите след 10-15 минути, като задължително преди това измислете някакво оправдание. Ако искате да рискувате, тогава можете да опитате дори да изключите 1-2 пъти телефона си за няколко часа, като след това кажете, че просто е нямало обхват.

3. Обаждайте се по-рядко

Много от жените правят грешката да се разкриват прекалено бързо на мъжа до тях. Вие трябва да оставате винаги за него загадка и никога да не ви познава на 100%, дори ако сте женени от 10 години. Погрешно е и обсебването на неговото ежедневие и личността му. Така можете само да го отблъснете от себе си, но не и да привлечете вниманието на половинката си.

Мъжете са ловци по природата си, затова е добре вие да проявявате ако не постоянно, то понякога поне недостъпност и неуловимост. Ако искате да го накарате да ревнува, тогава просто спрете да му звъните сами и намалете общуването си дори в социалните мрежи. Разбира се, че не бива изцяло да прекъсвате връзката помежду ви, тъй като това е опасно и все пак е важно да съумеете да спазвате златната граница в това отношение. Оставете мъжа да си почине от любовта ви и помисли каква е причината за вашата неочаквана промяна.

ревнив мъж

4. Създайте изкуствен обект на ревност

Не очаквайте мъжът да ви ревнува, дори ако много ви обича и държи на вас, ако работите в женски колектив и не излизате никъде без него. Ето защо в този случай, за да събудите страстта във връзката ви, трябва да действате по-хитро. Запишете се на пейнтбол, бодибилдинг, фитнес или друг кръжок.

Желателно е треньорът да е мускулест и стегнат, както и в разцвета на силите си. Направете си няколко селфи снимки на неговия фон и се похвалете пред партньора ви за новото ви хоби. Ако сте по-смели, тогава можете дори да си направите снимка с треньора. Демонстрирайки подобен конкурент, мъжът до вас със сигурност ще се протесни и ще се напрегне.

5. Бъдеш винаги красива и неотразима

Ако сте започнали да ходите с петна по дрехите в дома ви, не се поддържате, можете спокойно да ходите по цял ден с рошава, несресана и мазна коса, с нагризан маникюр тогава не чакайте мъжът да ви ревнува. Ефектните жени винаги са привличали мъжкото внимание от околните, а с това успяват да събудят леката ревност в мъжа до тях. Можете дори да обновите гардероба си и да си вземете няколко дрешки, които са безумно сексуални и женствени.

6. Прозрачни намеци

Дори ако чувствата са поизтстинали, пак можете да събудите чувство на ревност в избраника ви, позовавайки се на чувството му на собственост. Мъжете трудно понасят дори и малките знаци на внимание, които могат да сочат към наличието на конкурент. Само мисълта за това, че половинката му е желаната и необходима на друг мъж, може да накара партньора ви да ревнува.

За целта можете деликатно да разкажете за случайната среща с вашите съученици или колеги в работата. Украсете малко детайлите на случката и кажете как са ви засипвали с комплименти. Можете дори да дойде в дома ви с малък букет. Бъдете сигурни, че човекът до вас сам ще си дорисува останалите детайли.

Бъдете внимателни при използването на тези тактики, защото само вие познавате мъжа до вас най-добре. Леката ревност е полезна за връзката, но не прекалявайте, за да не събудите в мъжа си вместо страст неприязън към вас като личност. Умело балансирайте и никога не преминавайте допустимата граница.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest