Лесни и евтини идеи за подаръци за Свети Валентин

Лесни и евтини идеи за подаръци за Свети Валентин

14 февруари е любим празник на много двойки. Всеки иска да зарадва своята половинка с красив подарък за Свети Валентин. Но кой казва, че подаръкът трябва да е скъп? Важен е жестът!

Разбира се, любов трябва да показваме всеки ден, а не само на Деня на влюбените. Но нищо не ни пречи да поднесем някаква красива и интересна изненада на човека до нас.

Ето няколко идеи за лесни любовни подаръци, които можем да направим сами и същевременно да покажем на половинката си колко много държим на нея/него.

№1 Послания за любов

Подаръци за Свети Валентин

Приготовленията за тази изненада могат да започнат още от предишния ден. На цветни лепкащи листчета напишете причините, поради които обичате човека до себе си. Тези листчета може да залепите из целия дом – в банята, в коридора, на хладилника, на телевизора и където още се сетите. Гарантираме Ви, че реакцията на любимия Ви човек ще бъде незабравима.

№2 Свещ

Идеи за подаръци за Свети Валентин

Но не каква да е, а персонализирана с инициалите на любимия/ата. Този подарък не изисква много средства, но е много ефектен. Не е нужно свещта да бъде с брокати и сърчица. Може да е обикновена бяла свещ.

С остър нож или нещо друго издълбайте инициалите на половинката си върху свещта. Ако искате да внесете още малко романтика, може да залепите свещта върху парче от дърво (дънерче). Така ще изглежда все едно сте увековечили любовта си върху дърво.

подарък за Деня на влюбените

№3 Буркан със сладки

Това е един много красив персонализиран подарък за деня на влюбените, особено ако половинката ви обича сладко. За това не ви трябват много неща – един буркан, нещо за украса и сладкиши.

Вземате буркана и го украсявате, както ви харесва – с панделки, сърчица или нещо друго. В него поставете сладките изкушения – бонбони, желирани мечета или нещо, което половинката ви харесва.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати