Edin.bg»Избрани Колекции»Манджа с Картофи и Свински Ребра
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Манджа с Картофи и Свински Ребра

Манджа с Картофи и Свински Ребра

Разгледай всички 12 подбрани съвети за манджа с картофи и свински ребра в Edin.bg.
Свински ребра с бираСвински ребра с бираПоднесете ги с ледена биричка и картофки. Свинските ребра с бира са много вкусни....
Печени свински ребра на фурнаПечени свински ребра на фурна
Сервирайте печените свински ребра на фурна с гарнитура по избор....
Мариновани свински ребра на фурнаМариновани свински ребра на фурна
Маринованите свински ребра на фурна са много вкусни. По желание ги поръсете с различни семена....
Свински пушени ребра с фасулСвински пушени ребра с фасул
Пушените свински ребра се нарязват на парчета, овкусяват се с червен пипер и се слагат в дълбока тенджера....
Свински ребра с прясно зеле на фурнаСвински ребра с прясно зеле на фурна
Печем свинските ребра с прясно зеле на фурна на 250 градуса до извиране на течността....
Свински ребра на фурна с фолиоСвински ребра на фурна с фолио
1
Ако рецептата ти харесва, опитай и другите ни предложения за вкусни свински ребра на фурна или този вкусен боб с ребра....
Печени ребра с картофи в таваПечени ребра с картофи в тава
Загрейте фурната и печете картофите и ребърцата до готовност, като ги обърнете веднъж. Печените ребра с картофи в тава са много вкусни....
Бавно печени свински ребра във фолиоБавно печени свински ребра във фолио
Бавно печените свински ребра във фолио са готови....
Печени ребра с медена глазураПечени ребра с медена глазура
Нарежете свинските ребра. Смесете в малка купичка меда, кетчупа и подправките....
Боб с ребра в гърнеБоб с ребра в гърне
На дъното слагаме свинските ребра, следва бобът и зеленчуците. Наливаме вода и подправяме със сол, червен пипер и джоджен....
Ребра с ориз на фурнаРебра с ориз на фурна
Ребрата с ориз на фурна са готови....
Боб с пушени ребра в гювечБоб с пушени ребра в гювеч
Бобът с пушени ребра в гювеч е много вкусен, опитайте!...

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: