Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Гъбена Крем Супа с Прясно Мляко

Гъбена Крем Супа с Прясно Мляко

Прегледай всички 24 подбрани съвети относно гъбена крем супа с прясно мляко в Edin.bg.
Вълшебни палачинки с прясно мляко и содаВълшебни палачинки с прясно мляко и содаОпитайте и вие тези вълшебни палачинки с прясно мляко и сода. Хапвайте ги с различни сладка, шоколад, сирене или колбаси....
Говеждо шкембе с прясно мляко и маслоГовеждо шкембе с прясно мляко и масло
Говеждото шкембе с прясно мляко и масло е готово....
Класическо реване с прясно мляко и ванилияКласическо реване с прясно мляко и ванилия
Смесете млякото със захарта, кипнете и овкусете с ванилия....
Печени чушки с прясно мляко и сиренеПечени чушки с прясно мляко и сирене
3
В намаслена тава наредете печените чушки и залейте с разбитите в млякото яйца. Поръсете с натрошеното сирене, кашкавал и маслото....
Чуден кейк с прясно мляко и нектариниЧуден кейк с прясно мляко и нектарини
Оставете чудния кейк с прясно мляко и нектарини да се охлади и тогава поднесете....
Макарони с прясно мляко на фурнаМакарони с прясно мляко на фурна
Прибавяме прясното мляко и малко сол. Слагаме маслото и печем до зачервяване в загрята фурна....
Чушки с прясно мляко по самоковскиЧушки с прясно мляко по самоковски
Наредете готовите пържени чушки в голям тиган, залейте ги с млякото и ги оставете да къкрят на слаб огън 10 мин....
Толстолоб с прясно мляко на фурнаТолстолоб с прясно мляко на фурна
Толстолобът с прясно мляко на фурна е много крехък и вкусен....
Картофена крем супа без млякоКартофена крем супа без мляко
Пасирайте и сервирайте картофената супа топла. Картофената крем супа без мляко е готова....
Панирано прясно млякоПанирано прясно мляко
Останалото прясно мляко се слага в тенджера на слаб огън заедно с кондензираното мляко, кората от лимон и канелата....
Киселец с прясно млякоКиселец с прясно мляко
В отделен съд разбиваме яйцата, прясното мляко, маслото и брашното, прибавяме сол на вкус и с получената смес заливаме киселеца....
Пандишпан с прясно млякоПандишпан с прясно мляко
Пандишпанът се оставя да изстине напълно, преди да бъде нарязан в желаните форми и залят с горещо прясно мляко, подсладено със захар и по желание...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
51
45
32
21
10
Дай твоята оценка: