Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Бърз сладкиш с локум и орехи

Бърз сладкиш с локум и орехи

Открий всички 36 подбрани съвети относно бърз сладкиш с локум и орехи в Edin.bg.
Постен сладкиш с локум и грисПостен сладкиш с локум и грисПостният сладкиш с локум и грис е готов....
Маминият ябълков сладкиш с орехиМаминият ябълков сладкиш с орехи
Маминият ябълков сладкиш с орехи е страхотен!...
Тиквен сладкиш с круши и орехиТиквен сладкиш с круши и орехи
Тиквеният сладкиш с круши и орехи е много вкусен....
Сладкиш с парченца бисквити и орехиСладкиш с парченца бисквити и орехи
Разбийте яйцата със захарта до побеляване на сместа. Сипете млякото, олиото, меда и ванилията, разбъркайте. Сипете пресятото с бакпулвера брашно...
Лек сладкиш с орехи и морковиЛек сладкиш с орехи и моркови
Лекият сладкиш с орехи и моркови е готов....
Ретро сладкиш с мармалад и орехиРетро сладкиш с мармалад и орехи
Отгоре разпределете ябълковия мармалад и сложете вкусния сладкиш да се пече в предварително загрята на 200 °C фурна за около 20 минути с вентилатор...
Ябълков сладкиш с бисквити и орехиЯбълков сладкиш с бисквити и орехи
3
Ябълковият сладкиш с бисквити и орехи е много вкусен....
Селски сладкиш с моркови, орехи и сладкоСелски сладкиш с моркови, орехи и сладко
Оставяме селския сладкиш с моркови, орехи и сладко да се охлади и го поднасяме....
Рахат локумРахат локум
Оцветете парчетата Рахат локум с безвредната боя и ги поръсете с пудрата захар....
Бърз какао-кремБърз какао-крем
Размиваме водата с какаото и нишестето. Отделно слагаме на котлона прясното мляко със захарта и го кипваме. Щом млякото заври, добавяме водата...
Бърз агнешки кебапБърз агнешки кебап
Обезкостяваме агнешкото бутче и нарязваме месото на малки парчета. Нарязваме на ситно лука и го задушаваме в мазнината до омекване, след което прибавяме...
Бърз царевичен хлябБърз царевичен хляб
1
Царевично брашно се слага в купа, в която ще се разбърква. Прибавя се солта и захарта и се разбърква много добре. Яйцата се разбъркват на пяна...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: