Хек пане на фурна

Хек пане на фурна

2

Размразете рибата, почистете я и я посолете със сол. Оставете рибата да си поеме от солта. Разбийте яйцата. Потопете всяко парче в яйцето...

1

Хек Пане

Листинг на всички 23 публикации за хек пане в Edin.bg. Разгледай най-новото за хек пане в портала.
Пържен хек пане със сос

Пържен хек пане със сос

Парчетата риба ги обезкостяваме на филе, или по желание така ги пържим цели, стига парчетата да са по-малки, за да се изпържат добре. Панираме...

Пържоли пане

Пържоли пане

Обезкостените и начукани пилешки пържоли оваляйте последователно в настъргания кашкавал, брашното, смес от яйце, черен пипер, малко зехтин и сол...

Сирене пане

Сирене пане

2

страни. Ако искате по-дебела панировка, оваляйте 2 пъти в сместа и в галета. Готовото сирене пане отцедете върху кухненска хартия. Поднесете с гарнитура по избор....

Карфиол пане

Карфиол пане

1

Бланшираните за 4-5 минути в подсолена вода розички карфиол потапяйте в паста, приготвена от разбитите заедно яйца, мляко и брашно. Овалвайте...

Карфиол пане

Карфиол пане

3

в панировката и пускайте да се изпържат до приятен кафяв загар на маслена баня. Отцеждайте готовия карфиол пане в кухненска хартия. Поднесете с гарнитура от салата по избор....

Пане Матоне

Пане Матоне

двете половини с маслото и отново ги събирам в едно. Намазвам хляба с мазнина отвън и го поръсвам със сол и пипер. Слагам Пане Матоне на скарата...

Език пане

Език пане

1

Свинският език се сварява много добре в тенджера под налягане за около 2 часа. След като е сварен, се потапя в студена вода за секунди и се...

Броколи Пане

Броколи Пане

1

Измийте броколите и ги накъсайте на розички. Пуснете ги във вряща вода за 4-5 минути и след това ги измийте с ледена такава. Оставете...

Калмари пане

Калмари пане

2

Почистваме калмарите и нарязваме тубите на шайби. В подходящ съд смесваме добре разбитото яйце и изстудената бира. При непрекъснато бъркане...

Сиренца пане

Сиренца пане

2

-плътна панировка може да овалвате 2 пъти в яйце и галета с картофено пюре. Готовите сиренца пане отцеждайте върху решетка с кухненска хартия отдолу....

3.7
Общо 9 гласували
5 3
4 3
3 0
2 3
1 0
Дай твоята оценка: