Конфитюр без Захар

Разгледай всички 74 авторски предложения за конфитюр без захар в Един.бг.
Крем с горена захарКрем с горена захарРазбъркваме добре, докато се стопи карамелът, като прибавяме и останалата захар....
Юфка с конфитюр на фурнаЮфка с конфитюр на фурнаКонфитюрът, за предпочитане по-гъст, се постава на няколко места. Заливаме с прясно мляко, в което сме разбили яйцата и захарта....
Бухти със захар на фурнаБухти със захар на фурнаПечем бухтите ги в умерено силно фурна и още топли ги поръсваме с ванилена захар....
Панирани ябълки с пудра захарПанирани ябълки с пудра захарКогато се охладят, поръсете с пудра захар и поднесете....
Коблишки - руски гевречета с пудра захарКоблишки - руски гевречета с пудра захарКогато изстинат, ги поръсваме с пудра захар....
Крем от нишесте с карамелизирана захарКрем от нишесте с карамелизирана захарВ тиган поставяме 3 лъжици захар и я бъркаме, докато не се карамелизира до светло червен цвят....
Вкусни мекици без содаВкусни мекици без содаПоръсете с пудра захар и сервирайте, докато са топли. Вкусните мекици без сода са готови....
Постна мусака без заливкаПостна мусака без заливкаПатладжаните се обелват, нарязват се на филии, посоляват се и след 30 мин. се отцеждат от горчивия сок. Изпържват се в силно загрятото растително...
Лесен Тутманик без ТоченеЛесен Тутманик без ТоченеСлага се на порции брашното (заедно със солта и захарта), като целта е да се получи гъсто кексово тесто....
Шоколадов Сладкиш без ПеченеШоколадов Сладкиш без ПеченеНачупете шоколада на парченца. Фурмите нарежете много ситно и ги добавете към шоколада. Суровите ядки смелете ситно и също прибавете. Накрая сложете...
Лесен пататник без сиренеЛесен пататник без сиренеКартофите сурови се настъргват на едро ренде. Прибавят се галетата заедно с нарязания на много ситно лук и малко сол. Полученото тесто се омесва...
Сладки охлюви с пудра захар и кайсииСладки охлюви с пудра захар и кайсииРазбъркайте добре пудинговия прах и кристалната захар с 2 с.л. прясно мляко....

Рейтинг

3.8
Общо 4 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка: