Edin.bg»Рецепти»Предястия»Разядки»Тиросалата с цедено мляко

Тиросалата с цедено мляко

Мария СимоваМария Симова
Новак
236134k
Тиросалата с цедено мляко
Снимка: Мария Симова
1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
Порции
4
"Страхотна разядка за любимите ни домашно приготвени хрупкави брускети"

Необходими продукти

  • кисело мляко - 400 грама
  • люти чушки - 2 - 3 бр.
  • сирене - 500 грама
  • цедено мляко - 500 грама
  • зехтин - 2 - 3 с.л.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете сиренето в купа.

Пасирайте почистените люти чушки. Прибавете към тях киселото мляко и отново пасирайте за кратко.

Добавете пикантната смес към сиренето. Сипете цеденото мляко и зехтина, разбъркайте добре.

Посолете разядката на вкус и покрийте купата.

Приберете в хладилник за няколко часа, за да се обединят добре вкусовете.

Тиросалатата с цедено мляко е страхотна.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: