Разядка Тиро

ЗорицаЗорица
Новак
58
4k
5
Разядка Тиро
Снимка: Зорица
1 / 8
13/06/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Порции4
"Ако добавите и домашен хляб към тази разядка, цена няма да има"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Продуктите са за за една порция от 200 г разядка Тиро.

Лютите чушки от туршия се почистват от семената и се накълцват на ситно.

Към тях се добавя киселото мляко, крема сиренето тип филаделфия, сиренето фета, майонезата, малко зехтин, сол, ситно скълцания магданоз и прясната мащерка, подправки на вкус: чесън сушен млян, бял пипер млян, сол.

Всичко се разбърква хубаво, и разядката се оставя в хладилника поне за час-два, за да има възможност да се охлади и да разгърне вкуса си.

Поднася се полята със струйка зехтин екстра върджин, в компанията на препечен хляб и маслини.

Добър апетит!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: