Начин на приготвяне
От брашното, яйцето и малко вода се омесва меко тесто, като за хляб. Почистеният лук, магданозът и копърът се пасират с царевичното олио и солта и се прибавят към тестото. Отново се омесва. В тиган се изпичат 4 броят плосък хляб или тортили.
Тиквичката и чушката се наситняват и заедно с граха се задушават в олиото и малко вода при постоянно бъркане за 3 – 4 минути. Към тях се добавя пилешкото и сместа се задушава още 2-3 минути.
Пълнежът се изсипва върху тортилите, те се навиват на рула и се поставят в намаслена тава.
Сандвичите, които наподобяват дюнер, се заливат с киселото мляко, към което са добавени червеният пипер и оцетът. Пекат се на 200 градуса за 10 минути.