Бульон с пържени филийки

Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
15 мин.
Общо
30 мин.
Порции
2

Необходими продукти

  • хляб - 200 г
  • магданоз - ½ връзка
  • кашкавал - 5 с.л.
  • зеленчуков бульон - 2 л пресен или от кубче
  • масло - 2 - 3 с.л. краве
  • черен пипер - на вкус
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете зеленчуков бульон, прецедете го и го поръсете с половината ситно нарязан магданоз, сол и черен пипер.

Малко преди да го сервирате, изпържете в маслото филийките хляб без кората, наредете ги по две във всяка чиния.

Наръсете ги с настърган кашкавал и останалия ситно нарязан магданоз и ги залейте с бульона.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: