Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Статии»Търсене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Сьомга по италианскиСьомга по италиански
08 Дек.
Накиснете сьомгата в зехтина, оцета, лимоновия сок, пресования чесън, черния пипер, чилито и сол на вкус. Оставете да престои така в хладилника за 30 минути....
Сьомга по италианскиСьомга по италиански
08 Дек.
Накиснете сьомгата в зехтина, оцета, лимоновия сок, пресования чесън, черния пипер, чилито и сол на вкус. Оставете да престои така в хладилника за 30 минути....
Риба по италиански в микровълноваРиба по италиански в микровълнова
04 Юни
Рибното филе се измива, подсушава се, нарязва се на парчета, поръсва се с лимонов сок, оцет, сол и черен пипер. Зеленчуците се измиват и се нарязват на кубчета. Нарязаният патладжан се посолява и се оставя да престои...
Ориз по италиански на фурнаОриз по италиански на фурна
23 Ноем.
Целината, морковите и лукът се нарязват на ситно и за пържат в сгорещена мазнина до омекване. Добавете ориза и пържете, докато той стане прозрачен. Последователно прибавете нарязаните домати, предварително задушените...
Пиле по италиански с доматен сосПиле по италиански с доматен сос
16 Август
Разтопете маслото със зехтина в тенджера, добавете нарязаното и обезкостено пиле и задушете за 5-10 минути. Прехвърлете пилешкото в чиния. Добавете лука и чесъна в тенджерата и задушете на бавен огън. Прибавете доматите...
Печени картофи по италиански на фурнаПечени картофи по италиански на фурна
12 Май
1
Тези печени картофи по италиански на фурна може да поднесете като предястие или гарнитура....
Пълнено пиле по италиански с картофи и шункаПълнено пиле по италиански с картофи и шунка
03 Дек.
Нарязваме на ситно шунката и дробчета и към тях прибавяме счуканата скилидка чесън, розмарин, черен пипер и сол. С тази смес напълваме измитото отвътре и отвън пиле и го зашиваме. Посоляваме го и поръсваме с лимоновия...
Печено пиле по италиански с розмарин, вино и морска солПечено пиле по италиански с розмарин, вино и морска сол
12 Февр.
Печено пиле по италиански може да се поднесе с печени картофи със зехтин и чесън или задушени зеленчуци с масло и чесън....
Пълнена сьомга с дресинг от горчица и медПълнена сьомга с дресинг от горчица и мед
27 Февр.
С помощта на спринцовка се пълни сомгата, като е достатъчно от двете страни на филето да се изстиска общо една спринцовка, дори по-малко, в зависимост от големината на рибата....
Чийзкейк по италианскиЧийзкейк по италиански
15 Февр.
1
Чийзкейкът по италиански е готов....
Брускети по италианскиБрускети по италиански
09 Март
Брускетите по италиански са най-апетитни и ароматни, докато са топли....
Миди по италианскиМиди по италиански
07 Февр.
1. Лукът и магданозът се нарязват на ситно, добавя се 1 с.л олио и се запържва в тенджера; 2. Мидите се почистват и няколко пъти се измиват със вода; 3. Поставят се в тенджера, заливат се с вода, добавя се бялото вино...
Салата по италианскиСалата по италиански
04 Февр.
Ябълките се обелват и се режът на ивички. Шунката също се режи на ивички. Магданозът се реже на ситно. Добавя се майонеза, подправена с горчица, черен пипер и сол. Всичко се обърква....
Артишок по италианскиАртишок по италиански
14 Февр.
Артишокът по италиански е много вкусен....
Костур по ИталианскиКостур по Италиански
15 Април
Готовият костур по италиански сервирайте топъл в компания със свежа салата и хубаво бяло вино. Добър апетит!...
Телешко по италианскиТелешко по италиански
09 Януари
След това ви остава само да се насладите на това телешко по италиански....
Фритата по италианскиФритата по италиански
14 Ноем.
Много вкусна фритата по италиански! Една от най-апетитните италиански рецепти!...
Омлет по италианскиОмлет по италиански
20 Септ.
Този омлет по италиански е една чудесна закуска за началото на деня. Да ви е сладко!...
Пастет по италианскиПастет по италиански
24 Февр.
После се консумира пастетът по италиански - може върху брускети....
Манатарки по италианскиМанатарки по италиански
18 Април
Почистваме гъбите и ги сваряваме за 15-20 минути с подсолена вода, отцеждаме ги и ги задушаваме в маслото. В тенджера сгорещяваме олиото, прибавяме ситно нарязания лук, нарязаните гъби, сол, черен пипер и наситнения магданоз...
Гъби по италианскиГъби по италиански
23 Дек.
2
Нарежете или смелете лука и чесъна и ги запържете в зехтин за около 3 минути. Добавете нарязаните гъби, разбъркайте и гответе на среден огън 5 - 10 минути или докато гъбите се покрият почти изцяло в собствената си вода....
Трюфели по италианскиТрюфели по италиански
08 Дек.
Загрейте мазнината в дълбок съд на котлона и запържете, като добавяте последователно скълцания лук, нарязаните гъби, подправките и накрая магданоза. Залейте ги с малко водичка и задушете до омекване, без да бъркате. Снемете...
Пици по италианскиПици по италиански
06 Февр.
В центъра има яйце, което се чуква по средата на печенето. Кашкавалът се слага върху доматите, под другите съставки....
Зеленчуци по италианскиЗеленчуци по италиански
16 Август
Патладжаните се нарязват на колелца, посоляват се и се оставят, за да се отдели горчивият сок. Лукът, тиквичките и чушките също се нарязват на колелца, а доматите - на малки кубчета. Зеленчуците се нареждат в тава...
Палачинки по италианскиПалачинки по италиански
13 Май
10
В средата на всяка палачинка сложете по 1 с. л. конфитюр. След като ги прегънете ги наредете в чиния за сервиране и ги поръсете с кристална захар....