Edin.bg»Статии»За Семейството»Как да си поискам от омъжена жена?

Как да си поискам от омъжена жена?

Как да си поискам от омъжена жена?

На пръв поглед подобно заглавие може да ви се стори не само странно, но дори и грозно, защото надали бихте искали да сте причина за разтурването на нечие семейно щастие или за разтрогването на нечий щастлив брак.

Всичко това обаче е само на пръв поглед. Първо защото изобщо не е необходимо да се стигне до разтрогването на брак и второ - защото той може изобщо да не е щастлив.

Да се опитаме да вникнем малко по-сериозно в темата. Много омъжени жени остават до съпруга си заради децата си или заради осигурения им комфортен живот. Жена, която обича от сърце съпруга си, просто не би се оставила да бъде съблазнена от друг мъж. А дори и това да се случи, стига изневярата да си остане в тайна, няма причина семейният ѝ живот да бъде разбит. Знаете и приказката, че понякога изневярата може да е най-доброто средство за сплотяване с половинката.

Преди да ви покажем как да си поискате от омъжена жена, е важно да сте наясно със себе си дали тя наистина си заслужава и дали става въпрос само за моментно желание от ваша страна.

Замислете се, че трябва да свикнете с мисълта, че въпросната жена вероятно ще остане при половинката си, както и че вие ще сте винаги „втората цигулка“. Ако не изпитвате някакви притеснения в това отношение, то тогава ще ви покажем няколко трика, които биха ви помогнали в съблазняването на чужда жена.

- За да си поискате от омъжена жена, тя трябва, първо, да бъде привлечена от вас. Помислете с какво вие бихте били по-добър от съпруга ѝ, с който тя дели цялото си време. Дали с физика, дали със стил, с чувство за хумор и т.н. Омъжената жена трябва да намери нещо повече във вас от това, което намира всеки ден у дома.

- В никакъв случай не действайте агресивно, защото е по-вероятно да подплашите жена, която е вече омъжена, отколкото да я накарате тя да е благосклонна към вас;

Oмъжена жена

- Ако сте установили, че жената проявява някакъв интерес към вас, то можете да започнете да водите с нея лек и непринуден разговор, както се казва. Във ваша полза би било ако предварително сте проучили какво тя харесва и какво не, дали спортува нещо, какви са нейните хобита и т.н. В случай че нямате пряк контакт с нея, то се възползвайте от социалните мрежи. Харесайте нейни снимки във фейсбук или дайте своите лайкове към предстоящи събития, за които е споделила, че ѝ харесват. Живеем в модерен свят, все пак.

- Настъпва моментът, в който ще трябва да я поканите на среща. Може това да е на кафе или на по питие. Важното е да не сте прекалено настоятелни;

- Когато се срещнете очи в очи, то непременно се подгответе с подходящите комплименти. Колко стилно е облечена, колко е остроумна, каква прелестна усмивка има и всичко друго, което сте измислили и което не би звучало прекалено похотливо или вулгарно;

- Спокойно можете деликатно да я разпитате за брака ѝ и ако откриете някакви пробойни в него, то се възползвайте на мига. Всичко останало зависи от вас самите;

- Не на последно място, бихме ви посъветвали винаги да сте готови и за бягство, в случай че сте решили да се впуснете в подобна авантюра. Не само по отношение на бесен съпруг, който да ви подгони, но и на омъжена жена, която си е въобразила, че е ваше желание вие да се превърнете в неин бъдещ съпруг. Помислете дали рисковете си заслужават!

Вижте още:

- Кога мъжът е готов за семейство;

- Как да се запозная с жена;

- Ако тя те харесва - кои са знаците.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest