Edin.bg»Статии»Как да»Как да я накарам да излезем?

Как да я накарам да излезем?

как д ая накарам да излезем

Ако вече сте хвърлили око на някоя дама, то пред вас неминуемо ще изникне въпроса как можете да я поканите на среща. На истинска първа среща. Такава, на която да можете да се опознаете по-добре и евентуално да преминете към по-сериозни действия.

Да, да я накарате да излезе с вас може да ви се струва доста сложен процес, но ако предприемете следните стъпки, шансът ви за успех ще е доста по-голям. Ето как можете да я накарате да излезе с вас.

1. Подгответе почвата

Колкото и да ви харесва дадено момиче или жена, не можете просто да се изтъпанчите пред нея и да я накарате веднага да излезе с вас. Ако пък тя директно се съгласи, то може би спада по-скоро към т. нар. леки жени, с които надали бихте искали да имате нещо общо.

Преди да пристъпите към покана е важно по някакъв начин да се запознаете с нея, да завържете някакъв разговор. Тази стъпка естествено може да отпадне, ако сте си харесали вече позната жена - колежка, състудентка, съседка и т.н.

2. Провокирайте интереса ѝ към вашата личност

Приемаме, че вече се познавате с въпросната дама, но преди да подходите директно по въпроса е добре с нещо да я заинтригувате. Помислете не само над външния си вид, но и над обноските си. Не си мислете, че джентълменското поведение е остаряло явление. Всяка жена би се зарадвала ако ѝ задържите отворена вратата или пък ѝ помогнете с покупките.

3. Изберете предварително евентуално място за среща

Най-лесно е да поканите въпросната дама на кафе, на кино или на по питие. Но е добре да сте по-креативни при избора ви на място за среща. Поканете я на концерт на любимата ѝ група (стига да знаете коя е тя), на пикник в близкия парк или на разходка с лодка.

4. Бъдете директни

покана за среща

Не си мислете, че е толкова трудно една жена да бъде поканена. Тренировките пред огледалото с предварително репетирани фрази не биха ви били от полза. Бъдете директни, защото в крайна сметка освен тя да ви откаже, то няма какво кой знае да се случи. От една страна ще сте донякъде наясно с мнението ѝ за вас, а ат друга нищо не пречи на по-късен етап да се пробвате пак, нали?

5. Поканете я лице в лице и то с усмивка

Навремето влюбените мъже са канили дамите на сърцето си писмено. Но в наши дни не е нужно да пишете писма или дори да изпращате имейли. Поканете желаната дама лично, срещайки се очи в очи, или в краен случай по телефона. Така веднага ще усетите накъде духа вятъра, както се казва. Дори и да получите отказ ще можете да усетите по гласа ѝ дали това е окончателното ѝ решение или пък се колебае.

6. Бъдете конкретни в поканата си

Много мъже правят грешката да казват фрази от рода на „Хайде, може скоро да се видим! “ или пък предоставят собствения си телефон с надеждата дамата да ги потърси първа. Тотална грешка. Подобно поведение би изглеждало несериозно в очите на всяка една жена. Инициативата е единствено във вашите собствени ръце и не я изпускайте.

7. Нека тя е наясно, че поканата не е просто за „вижданка“, а за истинска среща

Когато най-накрая сте решили да отправите покана към НЕЯ, то започнете именно с това, че настоявате на среща. Не просто да излезете за няколко часа с нея от скука, а че това е именно среща и вие сте с очаквания, че тя може да се превърне в нещо повече от това. Покажете ѝ, че наистина ТЯ е важна за вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest