edin.bg»Статии»За Семейството»Оригинални пожелания за баща

Оригинални пожелания за баща

оригинални пожелания за баща

Бащата е незаменима фигура в нашия живот. Ролите на майката и бащата се различават. Докато майката дава грижа и нежност, то бащата придава сила и сигурност на семейството. Така двамата родители се допълват взаимно, за да изградят сплотено и хармонично семейство.

Бащата показва по различен начин своите чувства. Той се стреми да осигури преди всичко сигурност и надеждност на семейството, преди всичко останало.

Той е стожерът на семейството и като такъв, той дава сила и служи за безценна опора, която балансира семейството. Бащата е героят в нашия живот и като такъв, ние следва да го почитаме, уважаваме и да благодарим за това, което прави за нас.

Пожеланията са красив начин за поднасяне и изразяване на емоцията, която изпитваме към нашите бащи. Ето и някои оригинални идеи за пожелания към баща:

Пожелания за рожден ден

Скъпи тате, честит да бъде денят, в който си се родил! Ти си човек за пример – непоколебим, силен, трудолюбив и безкрайно всеотдаен. Твоето сърце е изпълнено с доброта, която ни даряваш всеки ден. Да имам баща като теб е привилегия и безценен дар. Затова бъди здрав, щастлив и обичан. Нека мъдростта да бъде твой спътник, а радостта твой най-добър приятел.

Тате, честит рожден ден! Думите са малко да опишат какво си ти за нас. Благодаря ти за грижите, за обичта и за приятелството. Благодаря ти за уроците, съветите и напътствията. Благодаря ти за силата, вдъхновението и куража. Желая ти здравето винаги да те съпътства, мъдростта винаги да те ръководи и любовта винаги да осмисля живота ти!

Разгледай и другите пожелания за рожден ден.

пожелания за баща

Пожелания за имен ден

Честито да бъде името ти, скъпи тате! Ти си моят герой, моята опора и моят най-добър съветник. Ти си силата, която сплотява и защитава нашето семейство. Нека името ти носи гордост, здраве, щастие, късмет, любов и много успехи! Нека всяка твоя мечта да бъде мое искрено сърдечно пожелание на твоя празник!

Скъпи тате, честито да бъде името ти, защото то озарява и ощастливява нашия живот! Твоето име значи сила, смелост, упоритост и непоколебима воля. Твоето име значи сигурност, опора, надежда и защита. Твоята обич е безусловна и твоята сила е безгранична. Бъди здрав, защото без теб не можем, бъди упорит, защото мечтите се сбъдват, бъди щастлив, защото го заслужаваш и бъди обичан, защото това осмисля живота.

Разгледайте и другите ни пожелания за имен ден, пожелания по различни поводи, а защо не и тези картички за рожден ден на мъж.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest