Edin.bg»Статии»За Семейството»Оригинални пожелания за син

Оригинални пожелания за син

пожелания за син

Синът е истинско богатство за всяко семейство. Към него възпитанието и поведението на родителите е различно, защото синът е бъдещият стожер на семейството и трябва да узрява до превръщането си на бъдеща глава на семейство.

Синовете внасят различна енергия в семейството. Те са наследниците и продължението на рода. Те обаче трябва да бъдат възпитавани как да бъдат истински мъже, за да осигуряват защита и надеждност в бъдещото си семейство. Синовете са едновременно слабост и сила на майките си, като изграждат специфична връзка на привързаност помежду си.

Пожеланията на родителите към синовете следва да излъчват едновременно обич, но сила и мотивация. Ето и някои оригинални пожелания за син:

Пожелания за рожден ден

Честит рожден ден, синко! Ти си надеждата и вдъхновението в нашия дом. Ти си нашият смисъл и надежда, за да вървим напред. Ти си бъдещето на нашето семейство. Син като теб е мечта – борбен, силен, непоколебим и всеотдаен. Расти здрав, уверен и обичан. Бъди безкрайно щастлив и нека всяка твоя мечта се превърне в сбъдната цел.

Честит да бъде денят, в който си роден, сине. Думите не стигат, за да опишат нашето щастие за това, че си избрал да бъдем твои родители. Ти си добър, всеотдаен, смел и целеустремен млад човек. Притежаваш всички добродетели, за да се наричаш достоен мъж. Благодарим ти, че си това, което си. Бъди здрав, обичан, обичащ, смел и несломим. Нека щастието и мъдростта да те съпътстват по пътя на живота!

оригинални пожелания за син

Пожелания за имен ден

Скъпи сине, честито да бъде името ти! Твоето име значи сила, воля, всеотдайност, грижа и увереност. Твоето име значи щастие, топлина, уют, безусловна обич. Ти си научи какво е искрената и неподправена любов. Ти озаряваш дните ни и ни даваш сила. Затова ти пожелаваме да продължаваш да си това, което си. Да дерзаеш и да преследваш смело мечтите си. Да обичаш и да бъдеш обичан. Да раздаваш и да получаваш щастие в замяна.

Сине наш, честит имен ден! Твоето име преобърна нашия живот – направи го по-светъл, красив и смислен! Твоето име за нас значи обич, грижа, всеотдайност, сигурност. Ти си нашата сила и щастие. Бъди все толкова силен и несломим пред трудностите, бъди все толкова всеотдаен и грижовен с хората до теб, бъди все толкова добър и достоен в живота! За нас е чест да бъдем родители на прекрасен млад мъж като теб!

Разгледайте и другите ни пожелания за различни поводи!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest