Edin.bg»Статии»Свободно Време»Оригинални пожелания за учител

Оригинални пожелания за учител

пожелания за учител

Учителят играе незаменима роля в нашия живот. Той е нашият просветител, който ни дава път към знанието и ни спомага по пътя на личностното израстване.

Функциите на учителя са незаменими и несравними с нищо друго. Учителят ни дава основи в образованието и културата.

Същевременно той е наш възпитател, който ни дава житейски уроци и ни запознава с неписаните етически правила на поведение. Освен това, учителят ни учи на търпение, воля, дисциплина и още куп безценни неща, полезни в нашето последващо развитие и сблъсък с реалния живот.

Ето защо е важно към учителя да се отнасяме с необходимото уважение и признателност, защото винаги има нещо, за което да му благодарим. В следващите редове вижте няколко оригинални пожелания за учител:

Пожелания за рожден ден

Скъпа учителко, честит рожден ден! Думите са малко, за да опишат моето възхищение и признателност към Вашия труд, отношение и грижи, които раздавате безкористно. Бъдете здрава, щастлива, обичана, успешна и продължавайте да посявате семената на знанието, защото без хора като Вас светът няма да бъде същият.

Пожелания за имен ден

оригинални пожелания за учител

Честит имен ден, учителко любима! Нека името Ви да носи достойнство, надежда, вяра и вдъхновение, както досега! Желая Ви здравето да бъде Ваш вечен спътник, щастието Ваш най-добър приятел, Мъдростта Ваш съветник и любовта Ваша сянка!

За първи учебен ден

Учителко, от днес започва ново начало и ново пътешествие в света на знанието! Аз мога само да благодаря и да бъда безкрайно щастлива, че точно Вие ще ме съпровождате по пътя на знанията, уроците и срещата със света. Нека да бъде честит този ден и нека това пътешествие ни донесе взаимни успехи и поводи за гордост!

За завършване

Учителко скъпа, този труден ден дойде и това носи безкрайна тъга, но и радост. Тъга, защото се разделяме след дълъг път на премеждия, уроци, смях, споделеност и подкрепа. Щастие, защото имах честта да бъда Ваш ученик и да черпя от извор на знанието, какъвто сте Вие. На този ден искам да кажа голямо благодаря, че Ви срещнах и да Ви кажа до нови срещи, защото винаги ще имате специално място в сърцето ми и всъщност никога няма да се разделим изцяло!

Вижте и някои идеи за:

- Оригинални пожелания за баща;

- Пожелания за нова работа;

- Оригинални пожелания за кръщене.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest