edin.bg»Статии»Как да»Kак да ме хареса момиче

Kак да ме хареса момиче

Kак да ме хареса момиче

Трепетите на първата любов се усещат предимно през тийнейджърския период. В тези години се крие очарованието от невинните любовни чувства, които обвързват момичетата и момчетата.

Обикновено първата крачка при влюбването се предприемат от момчетата. Те приемат ролята на джентълмени, които трябва да покажат на своята любима, че изпитват симпатия. Тийнейджърството обаче кара повечето момчета да се чувстват несигурни и плахи, за да предприемат важната първа крачка. Обикновено тя предизвиква колебание, притеснение и вълнение.

Ето някои съвети как да се харесате на момиче

Внимание към момичето

Впечатляване на момиче

Вниманието е абсолютен комплимент за нежния пол, независимо от възрастта. Момичетата обичат да се чувстват специални и да обгрижвани. Тук обаче има мит, който трябва да бъде опроверган. Противно на повечето очаквания, това да дразните или закачате момичето, което харесвате, по-скоро ще окаже противодействаща сила и има вероятност да го отблъсне.

Вниманието се изразява в това, да я питате как е, да се интересувате от нейните хобита, интереси, проблеми и цялостно ежедневие. От една страна, така ще ѝ демонстриране своите чувства, а от друга – ще я накарате да ви приема като повече от познат или приятел.

Жестове към момичето

Момичетата обичат жестовете, които са отправени специално към тях. Така те се чувстват по-значими от останалите момичета и ясно подразбират за намеренията ви и вашите чувства. Жестовете могат да се изразяват под формата на малки бележки, с които да направите комплимент.

Друг тип жестове са цветето, което е и пряк израз на ухажване и ласкав комплимент. Жест към момичето може да бъде също и да й предложите да й носите чантата или да й помогнете по друг начин. Всяко действие ви носи допълнителни позитиви и неименуемо ще накара момичето да изгради позитивно мнение за вас.

Инициативност на момичето

Свалка момиче

Ако не се престрашите да направите първата крачка или да покажете своите чувства, то това може да ви донесе сигурен провал. Момичетата обичат да виждат инициативност и смело поведение от момчетата. Те очакват от момчетата да предприемат първата крачка и първо те да им покажат за своите чувства.

Затова, ако искате да се харесате на избраното момиче, то поемете инициативност. Предложете да излезете на среща, да отидете на разходката, да я изпратите след училище или да ѝ вземете номера. Всяка смела крачка ви гарантира по-голяма близост с избраната дама.

Вижте още как да и предложа да станем гаджета.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest