Edin.bg»Статии»Астрология»Защо мъж Скорпион е най-сексуалният в зодиака

Защо мъж Скорпион е най-сексуалният в зодиака

Защо мъж Скорпион е най-сексуалният в зодиака

Скорпионът е несъмнено най-впечатляващият от всички водни знаци. Ако го сравним с дълбоко емоционалната Риба и ранимия Рак, третият воден знак е твърде различен. Той няма общо с дълбоката потайна вода, символизираща Рибата, а е необузданата водна стихия, заливаща бреговете и потопяваща скалите. Това е така, защото Скорпионът лесно се въодушевява, а в това си състояние прилича на разбушувало се море.

Самоуверен е едно от добре намерените определения за мъжа Скорпион. Той е дейна личност, не обича да бъде зрител. Отегчава се от безцветното, скучно и лишено от движение съществуване. Тази зодия е страстна и проницателна, няма как да бъде по-различна същността на един воден знак. Трябва добре да бъде опознат мъжа Скорпион. Веднъж заради собствената защита, а втори път, за да бъде разбрано едно съвършено по своята същност същество.

Само един аспект от това негово съвършенство е сексуалната му същност. Казват, че Скорпион е най-сексуалната зодия и това се разбира най-отчетливо при представителите от мъжки пол. Наистина те са суетни, обичат да се самонаблюдават и да дебнат нежния пол из засада.

Тяхната привлекателност е почти митична и идва от страстната натура на зодията. Мъжът Скорпион е страстен по отношение на всичко в живота. Обича разкоша във всичките му изяви - в храната, обстановката, алкохола и любовта. Трудно е да се откаже на мъжа Скорпион, защото той не приема отказа като отговор. Обича провокациите и предизвикателствата. В любовта и интимните отношения - също.

Ако жената до него не е добра в тази игра, тя лесно ще бъде подчинена от партньора си Скорпион. Може да очаква вярност и честност в отношенията, но ако сама не отвърне със същото предателството ще бъде наказано жестоко.

Мъж Скорпион

Срамежливостта на мъжа Скорпион в интимни моменти е нещо непознато. Той държи на максималното удоволствие и увлича партньорката си в този си стремеж.

Мъжете Скорпиони доминират напълно в секса, екстравагантни са и обичат експериментите и винаги са взискателни към собственото си удоволствие. Тяхната непредсказуемост е най-интересната им черта, но не е подходяща за дами, които харесват спокойните и предвидими интимни отношения. Не е трудно да бъде очарован един мъж Скорпион, по-трудно е това чувство да бъде задържано у него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest