edin.bg»Статии»Астрология»Женските зодии, от които мъжете бягат като дявол от тамян

Женските зодии, от които мъжете бягат като дявол от тамян

Женските зодии, от които мъжете бягат като дявол от тамян

Жените са сложни създания и личното им щастие зависи от много фактори, включително от подредбата на звездите. Всеки знак от зодиака има характерни за него черти, които влияят както в положителна, така и в отрицателна насока на личните взаимоотношения.

Има някои женски зодии, които най-често биват напускани от мъжете и това е устойчива тенденция, имаща своите причини. Ето кои дами са изоставяни най-често и защо силният пол бяга от тях като дявол от тамян.

Жена Скорпион

Скорпионът е експресивна зодия и това не е характерно само за жените, но и за мъжете. Женските представители на този интригуващ знак бързо завладяват силния пол. Това се дължи на личните им качества - всестранно развити, интелигентни и с бърза мисъл, което впечатлява мъжката половина от човечеството. Това обаче е само обещаващото начало. За съжаление дамите Скорпиони са конфликтни личности и страстите бързо се разгарят. Конфликтите обикновено нямат добър край за тях.

Жена Близнаци

Момичето от двойнствената зодия Близнак не е лишено от чар. Прекрасна спътница на своя любим, тя е винаги готова да му помогне, когато им проблеми. Когато връзката обаче стане рутинна, тези мили дами стават агресивни, а поведението им - токсично. Раздорите често стават причина за раздяла.

Жена Лъв

Женските зодии, от които мъжете бягат като дявол от тамян

Зодията на лидерите е добре изявена и при дамите. Те са горди и силни личности, знаят добре цената си и имат нужда от специално отношение. Нямат обаче навик да отдават дължимото на своя партньор и това води до недоволство от негова страна. Освен това са склонни да обръщат внимание и на други мъже, които ги ласкаят.

Жена Риби

Рибите имат славата на привързани, неизискващи и спокойни спътници на партньора си. Това обаче е само привидна тяхна особеност. Идеална съпруга от жената - Риба не става чак толкова лесно, защото те са перфектни манипулаторки, а мъжете не винаги могат да търпят такова отношение.

Жена Стрелец

Женските зодии, от които мъжете бягат като дявол от тамян

Жената от този огнен знак също като мъжа от зодията е много активна и общителна натура. Те са приключенски настроени, въпреки възрастта си. Не стават обаче за пазителки на домашното огнище. Те трудно изграждат връзка, защото постоянния им стремеж да се движат.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати