edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Лъв?

Какви жени харесва мъжът Лъв?

Какви жени харесва мъжът Лъв?

Мъжете от зодия Лъв имат високо мнение за себе си и винаги знаят как да изглеждат перфектно. Те винаги се стремят да се самоусъвършенстват и да постигат все по-големи върхове, затова и жената до тях трябва да отговаря на тези им стандарти.

Доста е сложно да се намери път към сърцето на мъжа Лъв, защото ще се наложи истинска изобретателност на моменти, за да успеете да го предразположи към себе си. Компанията на тези господа е наистина приятна, а дамата с него ще се чувства като истинска кралица, ако успее да се превърне в неговата любима жена и спътница в живота.

Какви жени харесва мъжът Лъв?

В избора си на партньор те са доста непредсказуеми. Те се нуждаят от жена, която ще успее да съответства на техния статус и няма да ги дърпа надолу. Трудно ще се намери някой, който да засенчи природния аристократизъм на мъжа Лъв, въпреки че поддържаната и привлекателна жена до тях ще е безспорното предимство пред съперниците им.

Красотата е един от най-важните моменти при избора на жената, която искат те да виждат до себе си. Разбира се, че те няма да се примирят и да приемат скучна блондинка, която няма да знае дори елементарни неща. Искат да виждат до себе си не само сексуална, а и начетена дама, която ще бъде като тяхното бижу, с което те ще се гордеят и ще повишават авторитета си в обществото.

Поддържаността е не по-малко важен момент, защото само естествената красота не стига според мъжа Лъв. Той иска неговата любима да е винаги с идеален грим, красив маникюр, поддържана коса и ефектно облекло. Дори в домашна обстановка той ще иска да вижда жената до себе си красива и секси, а не с разтегнат клин и рошава коса. Тя трябва да умее да е център на вниманието в компанията, защото прекалената скромност ще го отблъсне. Интелектът и ерудицията са особено важни за тях, защото не биха искали да могат да си говорят с жената до тях за гримове или обувки, а за наистина сериозни теми, включително политика.

Жена за мъж зодия Лъв

Устойчивостта на стрес е още един плюс, който много ще се хареса и ще привлече Лъва, а и нека не забравяме това, че той на моменти може да е доста суров в поведението и изказванията си. Любимата му трябва да е също така перфектна домакиня, която знае и умее да поддържа къщата чиста и уютна, а също така може да готви наистина вкусно. Неговата спътница в живота ще трябва умее да се примирява с неговата любов към хазарта на моменти, както и с доста нестандартните му решения.

Харизмата и чара на жената ще са приятни бонуси към всичко казано дотук. Няма как да забравим да споменем това, че дамата на сърцето на Лъва трябва да умее да е искрена. Тя трябва да може и да знае как да го подкрепя, защото макар че външната красота е много важна за него, тя не е единственото нещо, на което тези мъже обръщат внимание. Не е задължително да показва това публично, а да умее да бъде мила, грижовна и внимателно, когато са насаме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати