Edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Дева?

Какви жени харесва мъжът Дева?

Какви жени харесва мъжът Дева?

Доста лесно ще познаете мъжа с този зодиакален знак, защото той винаги изглежда безупречно. Въпреки това той не обича да говори много и предпочита с две изречения да си изрази мнението, а не да се разлива с разговори от по 2-3 часа. Мъжът Дева е рационален са във всяко едно отношение - облеклото, хобито, забавленията, личния живот и така нататък.

Какви жени харесва мъжът Дева?

Изключително подредени са и това всъщност е първото изискване към дамите, които искат да покорят сърцето им. Доста е лесно една умна и привлекателна дама да привлече тяхното внимание, ако не се държи пошло или вулгарно.

Тези мъже са силни, спокойни и уравновесени, за които е важно любимата им да е щастлива. Искат да виждат само най-доброто в партньорката си, която ще се старае да се усъвършенства все повече и повече.

Поддържаният външен вид също е много важен за тях - красива коса, феерична походка, женствено облекло, нежен грим и божествена осанка. И не, тук не визираме скъпите и маркови вещи, а това че жената трябва да умее да се поднася като скъпо бижу или шампанско, което всеки мъж иска и желае, но тя е само негова. Дори и с минимални средства една истинска дама може да изглежда поддържана и привлекателна.

Независимостта ще привлече мъжа Дева веднага, както и вярата в собствените сили. Това е и прекрасна възможност този мъж да спечели сърцето ѝ, защото той не харесва леснодостъпни дами.

Жена за мъж Дева

Интелектът и наличието на собствено мнение са другите важни черти, които жената до мъжа Дева трябва да притежава. Тя трябва да е интересен събеседник, с който той ще може да води интересни разговори на различни теми. Това ще помогне много за сближаването и разрушаването на невидимата граница между двамата.

Всичко тези качества на идеалната жена за мъжа Дева трябва да се съчетават хармонично с леката стеснителност на моменти. И тук не визираме прекалената срамежливост на жената, която няма да може да се разкрие пред него, а тази която ще успее да изглежда наистина женствено. Все пак истинската жена не трябва да е силна и да може да сменя гума на колата, а да бъде слаба и беззащитна на моменти.

Рационалността във възгледите за живота ще са плюс за дамите, които искат да покорят сърцето на този мъж, защото и неговите са точно такива. Романтичните дами, които живеят в своя си свят, не са по вкуса на Девата, защото за тях това е пълна загуба на време.

Отговорността в думите и делата значат много за тези мъже, затова е важно жената до тях да обръща особено внимание на това. Трябва да изпълнява обещанията си, които дава на близките си, включително и на него.

Любознателността е още един плюс в общуването с мъжа от зодията Дева, защото той винаги се намира в търсене на нови знания и ще се радва да може да споделя това с неговата любима.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свързани рецепти