Edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Везни?

Какви жени харесва мъжът Везни?

Какви жени харесва мъжът Везни?

Мъжът от зодията Везни е винаги галантен и вежлив, което безспорно привлича доста жените. Той знае как да се държи с една дама, за да я очарова. Може да сравним тези мъже с истински рицари, които са готови с всички сили да защитават честта на жената, която е попаднала в някаква беда. Почти всяка може лесно да привлече вниманието на Везните, но да го задържи истински вече ще е доста сложно.

Какви жени харесва мъжът Везни?

Жената до този мъж трябва да успее да намери ключ към сърцето му, ако не иска да го загуби много бързо. Избраницата му не бива да се отпуска, мислейки си че след 3-та среща и този мъж вече е неѝн, защото това не е така. За Везните е важно всичко, започвайки от външния вид на любимата им и стигайки до чувството за хумор, както и интелекта.

Важна особеност на жената, която ще привлече вниманието и благосклонността на този мъж е хармоничното съчетание между външната и вътрешната красота. Тя трябва да има особен магнетизъм и чар, който да накара нейния партньор да се влюбва с всеки ден все повече. За мъжа Везни е много важна оценката на неговите приятели и семейството му по отношение на жената до тях. Затова ако избраницата му иска те да имат шанс за истински пълноценна връзка, тогава трябва да намери начин да се сприятели и с близките му.

Жена за мъж Везни

Важно е да умее сама да взема решения, а не да чака нейният избраник да прави това винаги вместо нея. Като цяло Везните са доста бавни и затова в по-голямата си част чакат първата крачка от партньорката си. Жената обаче трябва да е умна и хитра, вземайки тези решения деликатно, за да не остане нейният партньор до нея с чувството, че тя е мъжа в дома.

Везните искат да виждат до себе си спокойна и грижовна жена, която ще е сдържана и адекватно ще може да преценява дадената ситуация. Те не харесват прекалено импулсивните дами, които могат да вземат неправилни и прибързани решения. Според тях всичко трябва да се решава мирно и спокойно, а не с викове, скандали и конфликти.

Важно е жената до мъжа Везни да го обича и цени такъв, какъвто е и да не се опитва да го промени. Не бива да се прави акцент на неговите недостатъци и слаби страни, особено в моментите на спор. Това само ще отдръпне Везните от жената до тях и дори може да стане причината за раздяла. Като цяло тези мъже много остро реагират на критиката, защото я приемат прекалено навътре и близко до сърцето.

И не последно място, дамата на сърцето на Везните не бива да се опитва да го контролира и да го ръководи, защото това ще го отблъсне до такава степен, че най-вероятно ще последва раздяла. Личната свобода и собствените ценности са много важни за тези мъже, затова не трябва жената на сърцето му да се старае да го моделира както иска и смята за добре.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свързани рецепти