Edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Скорпион?

Какви жени харесва мъжът Скорпион?

Какви жени харесва мъжът Скорпион?

Страстните и загадъчни Скорпиони винаги са били магнит за женските сърца. Те могат да очароват всяка жена не само с уникалния си външен вид, а и с непредсказуемостта си, което кара всяка тяхна частица да потръпва от удоволствие. Любовта на този мъж е като вулкан - ярка, изпепеляваща и дръзка, готова да се взриви във всеки един момент. В тази връзка ще има всичко друго, но не и спокойствие. Не бива да се опитвате да излъжете тези мъже, защото те веднага ще го усетят и ще загубят всякакъв интерес.

Какви жени харесва мъжът Скорпион?

Жената, която веднъж е била със Скорпион, вече няма да може да се наслади на отношенията с друг мъж, защото те ще ѝ се струват скучни и банални. Най-важното във връзката за тези мъже е искреността на чувствата и те никога няма да преглътнат лъжата. Дори не бива да се опитвате да ги излъжете, защото това ще завърши с раздяла.

Само идеалната и ярка жена ще успее да покори сърцето му, която е готови да раздели вяска радост и тъга с него. Не бива да се притеснявате от индивидуалността си, защото тя напротив е огромно предимство в борбата за вниманието на Скорпиона.

Външният вид на избраницата му е много важен, защото той иска да вижда не само достойна, а и наистина красива жена до него. Тя трябва да съответства на неговия идеал, както и вътрешната красота не е маловажна за Скорпиона. Ако липсва такава хармония, тогава трудно биха могли да се получат нещата между двамата. Образът на нежната съблазнителка и чувствена жена трябва хармонично да се съчетават помежду си, защото само така една дама може да привлече за дълго вниманието на Скорпиона.

Жена за мъж Скорпион

От изключително значение е това любимата му да е винаги негова опора и да го подкрепя дори в най-лудите му идеи. Важно е и да умее да поддържа разговора, който със Скорпиона никога няма да е скучен или безинтересен. Жената, с която той лесно ще може да общува, безспорно ще събере доста бонус точки в очите му.

Родените в последния месец на есента винаги са предпочитали дамите, които са искрени и не се държат егоистично. Не бива да се опитвате да направите някакви жертви, отказвайки се от своите желания и мечти, защото това само може да отблъсне този мъж от вас. Скорпионът обича жената до него да е истинска и да не губи своя чар, оставайки винаги вярна на принципите и ценностите си.

Скорпионът не се нужда от прилежна домакиня, която само ще стои около печката и с това нейните интереси ще се изчерпват. Той иска дама с различни интереси и именно такава трябва да е неговата любима, за да пламнат истински чувства между двамата. Интимните отношения са също много важни за тези мъже, защото те със сигурност обожават секса и той е доста важен за тях.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest