Edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Стрелец?

Какви жени харесва мъжът Стрелец?

Какви жени харесва мъжът Стрелец?

Всеки се е сблъсквал с това, че даден човек го привлича повече от другите и дори първоначално не разбирате на какво се дължи това. Все пак това важи и за непознатите ви хора, които реално все още не са успели да покажат силните си страни пред вас.

Истината е, че всяка една зодия си има своя идеал за жена до себе си и съвсем естествено мъжът някак дори интуитивно усеща още веднага дали дамата до него го привлича. Опознавайки я по-добре, неговото първо впечатление може да се смени, защото всеки търси различни качества в избраницата си, а зодията Стрелец не е изключение от това правило.

Какви жени харесва мъжът Стрелец?

Представителите на огнената стихия винаги, първо, оценяват дамите по техния външен вид, а едва след това започват да преоткриват и нейната душевна красота, която за тях е също много важна. Не обичат жената да създава изкуствена стена пред себе си, защото това може само да отблъсне Стрелеца.

Външният вид е много важен за мъжете зодия Стрелец. Те ценят особено силно подържаните, женствените, привлекателните и сексуалните дами, които знаят как как да изглеждат божествено и да подчертаят всяка своя извивка на тялото. Обожават дългата коса, която за тези мъже е като фетиш, който ги привлича безумно силно.

В никакъв случай няма да харесат жена, която е неподдържана, с изгризани нокти или с рошава коса.

Другото нещо, което смятат за безумно сексуално и привлекателно, е умът и интелекта. Плюс ще бъде и чувството за хумор, както и умението да се забавляват искрено. В никакъв случай този мъж не е склонен да направи компромис в това отношение, затова липсата на достатъчно знания със сигурност ще го отблъснат от избраницата му.

Жена за мъж Стрелец

Честността и искреността са другите качества, които Стрелецът цени в жената искрено. Не понася лъжата и лицемерието, които веднага могат да станат повод за прекъсване на отношенията с човека до него, ако усети фалш във връзката им. В никакъв случай не бива да обсъждате зад гърба му другите хора, защото това ще го наведе на логичната мисъл, че най-вероятно говорите за него, когато го няма наблизо.

Неговата избраница задължително трябва да си има свое хоби и интереси. Мъжът Стрелец няма да хареса дами, които водят уседнал начин на живот и не се интересуват от нищо. За тях тези жени са скучни и безинтересни. Най-добрият вариант е, когато вашите интереси се преплитат с тези на човека до вас.

Изключително важно е жената до Стрелеца да е добра домакиня, която умее да готви вкусни ястия и да поддържа дома винаги уютен. Хармонията е от изключително значение за тези мъже, затова със сигурност те искат да виждат това не само във връзката си, а и в дома.

Важна част от живота на Стрелеца е неговото семейство и приятелите, затова не бива жената до него да игнорира този факт. Тя трябва да успее да изгради доверително отношения с тях, ако иска да покори сърцето на своя избраник.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свързани рецепти