Edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Козирог?

Какви жени харесва мъжът Козирог?

Какви жени харесва мъжът Козирог?

Мъжът от зодията Козирог притежават особен магнетизъм и загадъчност, с което той лесно покорява жените. Въпреки това се отнася към избора си на любима много внимателно, защото иска в нея да види не само идеалната жена, а и перфектната майка на децата си.

Имат доста спокоен и уравновесен характер, което се харесва и на доста от дамите. Тези мъже винаги се стремят към идеал във всяко едно отношение в живота си, което важи с пълна сила и за отношенията им.

Какви жени харесва мъжът Козирог?

Хората, които са родени в края на декември и началото на януари, са доста прагматични, което си личи ярко и във връзките им с околните. За тях е важна всяка една подробност, колкото и да е малка тя. Мразят лъжата и интригите, затова и не искат тяхната избраницата им да притежава тези качества.

1. Мъжете Козирог ценят стабилните и искрените отношения, затова и искат тяхната любима да е винаги честна с тях. Ако жената до тях започне да се държи фриволно, то това неминуемо ще отблъсне мъжът Козирог. За тях е важна организираността, затова ценят и това качество в своята партньорка;

2. Поемането на инициатива и изобретателността винаги ще се смятат за предимство в очите на зодия Козирог. Жената не бива да се притеснява да разкрива желанията и чувствата си, защото това няма да отблъсне този мъж, който истински цени тези качества. Обичат и това, когато дамите имат своя гледна точка, умеейки да я защитават.

3. В жената до себе си мъжът Козирог иска да вижда загадка, която ще му бъде интересно да разкрива всеки ден. Неговата партньорка трябва да умее и сама да се справя с редица битови проблеми, а и с по-сериозните. Дамите, които искат да привлекат този мъж до себе си, е важно да умеят да подчертават своите достойнства, за да могат така да предизвикат още по-силния им интерес;

Жени за мъж Козирог?

4. Да умее да се грижи за дома, поддържайки го уютен, топъл, чист и поддържан. Важно е и винаги да го чака след работа с топъл и вкусен обяд, изненадвайки го приятно с любимите му блюда. Именно домът е онова местенце, където човек си почива от суетата и напрегнатото понякога ежедневие, а Козирогът искрено цени това;

5. Чувството на хумор също не му е чуждо и затова жената до него е добре да умее да се забавлява, разбирайки шегите на половинката си. Ако успее да се покаже като весела кокетка, тогава така веднага ще привлече вниманието на мъжа до себе си с този зодиакален знак.

И не на последно място, за да се хареса и да привлече една жена, вниманието на мъжа Козирог тя трябва да е начетена и умна. Важно е да обича да посещава театрите и различните културни мероприятия, разширявайки знанията си и научавайки нещо ново, което да споделя после с половинката си.

За да задържи вниманието към себе си тази жена, тя трябва да умее да се адаптира към настроението на мъжа до нея и да бъде на една вълна с него.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свързани рецепти