Edin.bg»Статии»Астрология»Какви жени харесва мъжът Риби?

Какви жени харесва мъжът Риби?

Какви жени харесва мъжът Риби?

Зодия Риби са 12-та зодия в хороскопа и се смята, че те са събрали по малко от качествата на всички други знаци. Тяхната стихия е водата, а също така се адаптират лесно към различните обстоятелства.

Планетата покровител на тази зодия е Нептун, което означава, че Рибите са склонни към фантазиране и витаене в облаците.

Всичко това е оставило траен отпечатък и на мъжете от тази зодия, които са романтици, мечтатели и доста загадъчни.

Какви жени харесва мъжът Риби?

Не е никак сложно да познаете какви жени харесват мъжете Риби. Те търсят партньор, който да прилича на тях, а именно да има същите като техните качества.

Със сигурност половинката им трябва да предизвиква у мъжа Риби чувство за безопасност и пълно доверие. В противен случай те просто ще продължат с търсенето на идеалната партньорка.

1. Трябва да бъде спокойна, за да помага на мъжа да се справя с емоционалния си на моменти характер;

2. Красива, женствена и поддържана;

3. Да цени и да обожава романтиката;

4. Мъдра, умна и анализираща ситуациите в живота си. Важно е да бъде способна да приеме мъжа до себе си такъв, какъвто е и да му подари чувство за пълна подкрепа;

5. Нежна, грижовна и даряваща мъжа до себе си с топлина.

Жена за мъж Риби

Мъжът Риби приема до голяма степен своите отношения и семейството си като начин да избяга и да се скрие от проблемите за миг, събирайки сили, за да се справи с тях. Именно неговата любима е най-силната му и голяма опора, която му помага и го мотивира дори несъзнателно да се движи само напред и нагоре.

За да се разбере по-лесно и конкретно какви жени харесват мъжете от зодията Риби, трябва да се обърне особено внимание и на това, какво не харесва силния пол в дамите и какво може да го отблъсне.

1. Антипатия и чувство за собствено превъзходство над другите. Рибите веднага усещат такова поведение или ако жената до тях е беземоционална и студена;

2. Прекалено досадните дами, които се натискат буквално на мъжете също отвращават Рибите и те не биха имали връзка с такава жена;

3. Егоистки, които мислят само за себе си и за собствените си интереси. Рибите имат нуждата от любов и топлина, а такива дами не се вписват никак в образа им за идеална жена;

4. Несериозни, които не знаят, какво искат и си менят по 20 пъти на ден мнението. Подобна жена няма как да привлече вниманието им.

Ако мъжа Риби срещне идеалната за него жена, той веднага ще я познае. Ако и дамата му отвърне на чувствата, тогава между тях може да пламне една наистина страстна и истинска връзка, която да се гради на взаимно доверие, уважение и обич!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свързани рецепти