edin.bg»Статии»За Семейството»Какви мъже харесват жените?

Какви мъже харесват жените?

Какви мъже харесват жените?

Както гласи една мъдра мисъл, вероятно вече сте забелязали, че мъжете наистина са от Марс, а жените от Венера. Сякаш те наистина са от други планети, поради което и схващанията им за живота са коренно различни.

Като оставим настрана чистата индивидуалност, с която всеки човек е дарен от Майката Природа, ще се опитаме тук да изброим точно какви мъже харесват жените или поне болшинстовото от представителките на нежния пол.

Отговорни мъже

На жените им е пределно ясно, че мъжете до голяма степен продължават да носят детското у себе си и това си е една възхитителна мъжка черта. Но порасналият мъж трябва да може да поема отговорности за всички свои действия. Жените харесват мъже, на които да може да се разчита и които да служат като опора в живота им.

Умеят да оценяват женските достойнства

Жените харесват мъже, които не просто им свалят звезди от небето, но наистина ги ценят и уважават.

Забавни мъже

Не само жените, но и всички останали хора обичат да се забавляват. Трудно бихте харесали за компания скучен събеседник или пък такъв, който вечно се оплаква от нещо. А забавните мъже са истинско съкровище в очите на жените!

Не забравят да ви ухажват

Мъже и жени

Както вече посочихме, освен да са уважавани и ценени, жените обичат и ухажването. Свалянето на звезди от небето, комплиментите и малките подаръчета без повод са само малка част от това на което сте спосбони, за да очаровате нежния пол.

С добро телосложение

Някои жени харесват русокоси и синеоки мъже, а други си падат по тъмнокосите мъже, които са с приятен слънчев загар. Въпрос на личен вкус. Но гарантирано болшинството от жените ще предпочетат мъже, които са с добро телосложение, отколкото такива, които едва побират шкембето си в панталоните. Бе значение с руса или с кестенява коса са те.

С добри хигиенни навици

Мръсна и мазна коса, черно под ноктите и миризма на застояло, носеща се от представител на силния пол са най-големият кошмар за всяка жена!

Да е като лъв в леглото

Какво харесват жените

Е, малко прекалихме. Може да не е чак "лъв" в леглото, но мъжът, по който си падат жените, задължително трябва да е добър любовник, който не мисли само за собственото си удоволствие.

Спечелили са одобрението от приятели и семейство

За повечето жени е много важно какво мислят приятелките или семейството им за техните половинки. Ако един мъж е получили одобрението им, значи той наистина си "струва". Отново важен критерий от женска гледна точка, така че мъже, не се стеснявайте при среща с НЕЙНИТЕ родители или приятели да се покажете във възможно най-добрата си светлина!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати