Edin.bg»Статии»Как да»Как да я накарам да ревнува

Как да я накарам да ревнува

Как да я накарам да ревнува

Понякога може да ви се струва, че връзката ви е в застой и вече не сте чак толкова интересни на половинката си. Винаги е най-добре да се опитате да разнообразите това, като ѝ организирате романтична вечеря, заведете я на екскурзия и т.н. От друга страна, дали пък ТЯ няма да започне да ви цени повече, ако я накарате да ревнува? Ето няколко начина как да сторите това.

1. Започнете да обръщате повече внимание на външния си вид

Винаги когато излизате навън, независимо къде (но без нея) се издокарвайте, почиствайте старателно обувките си, оправяйте прическата си, оглеждайте се дълго в огледалото и не забравяйте "обилно" да се напарфюмирате. Логичният въпрос, който ТЯ би си задала е: За кого ли се гласи ТОЙ толкова много? И също така е логично жената да изпита ревност.

2. Намирайте си уж повод да излизате по-често

Приятели

Вместо да прекарвате както обичайно свободното си време с нея, започнете да си търсите поводи да не го правите. Уговаряйте се с приятели за по бира, зачестете риболова или пък просто започнете да се разхождате в парка или си намерите други любими мъжки хобита. ТЯ няма как да знае, че вие наистина сте сам и изобщо с кой и къде сте и това би провокирало нейната ревност.

3. Непрекъснатото чатене по телефона би изнервило и най-доверчивата жена

Можете да прекръстите своите приятели на "по чашка" с женски имена и да започнете редовно да си чатите с тях за различни неща-футболните резултати, проблеми с шеф и колеги и т.н.

4. Не отговаряйте веднага и редовно на обажданията ѝ

Дори да нямате търпение да чуете гласа навъзлюбената си, не бързайте да вдигате веднага телефона си. Дори понякога целенасочено "забравяйте" да ѝ върнете обаждането.

Ревнива жена

5. Спретнете ѝ някой подъл номер

Това, естествено, го оставихме за накрая, защото не искаме да ви съветваме да сте подли. Но винаги има вариант да помолите своя приятелка или колежка да започне да ви търси по-често, да цъфва редовно на вратата ви или пък директно да каже на истинската ви приятелка, че е извадила късмет с вас и дори леко ѝ завижда. Така ще накарате жената до себе си да ревнува.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest