Edin.bg»Статии»За Семейството»Знаци, че Тя има друг

Знаци, че Тя има друг

Знаци, че тя си има друг

Всички знаем, че ако реши, една жена може да ви изневери по всяко едно време. Не е необходимо да си запазва хотелска стая, или пък това да се случва вечерно време. Как да усетите, че това ви се случва и имали някакви конкретни знаци, че тя има друг? Ето над какво можете да поразсъждавате.

Започва да показва признаци на незаинтересованост

Ако съвсем доскоро тя редовно ви е питала как прекарвате деня си, дали нещо ново или интересно ви се е случило, то постепенно подобни въпроси секват. Също така престава да се интересува от съвместните планове, които сте имали - предстояща почивка, посещение при роднини и т.н.

Непрестанно рови в телефона си

В случай че започнете да забелязвате, че тя прекарва прекалено много време в чатене с някой, то бъдете нащрек. Най-добре я попитайте и следете реакцията ѝ. Ако тя няма какво да крие от вас, дори би могла да ви покаже директно с кой си пише. Не прибягвайте до това да вадите разпечатки от телефонните ѝ разговори, защото накрая вас самите ще ви е срам от постъпката ви.

Започва редовно да закъснява

Тя закъснява

На всеки се случва да го задържат в работата, да закъса с колата или просто случайно да срещне стар познат, с който да се види на по чашка. Напълно човешко и разбираемо е. Ако подобни случки зачестят обаче, то това най-вероятно означава, че тя прекарва времето си навън с някой друг. И то редовно. Тоест това е вероятен признак, че тя си има друг.

Не търси интимност с вас

Освен ако приятелката ви не е от онези жени, които не могат без секс, то при положение, че тя вече си е намерила ваш заместител, най-вероятно ще престане да търси интимност с вас. Всеки пък когато се опитвате да я докоснете, тя ще твърди, че е изморена, има главоболие, не се чувства добре и т.н. Обичайните оправдания.

Започва да ви прави неочаквани подаръци

На пръв поглед това би трябвало да ви зарадва много, но ако имате вече съмнения, че тя има друг, то тогава бъдете нащрек. Подаръците може да са неин начин да си възвърне душевния мир, който е нарушен при мисълта, че ви изневерява. В този случай изненадващите подаръци, прекалено милото отношение или дори приготвянето на изискана вечеря, може да са пример за приказката "гузен негонен бяга"! Тя е гузна заради своята изневяра и чрез подобни жестове се опитва хем да ви замаже очите, хем да успокои собствената си гузна съвест.

Може би тя ви прави подаръци, защото е гузна

Това са някои от признаците, че жена ви има друг. Разбира се, може и да не става дума за истинска изневяра във вашия случай. Но определено имате повод за съмнение, ако вашата половинка промени коренно поведението си без видима причина.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest