edin.bg»Статии»Свободно Време»Какво отблъсква жените?

Какво отблъсква жените?

какво отблъсква жените

Сещате ли се за прочутия цитат на Маргарет Тачър, гласящ че макар петелът да е този, който хубаво кукурига, кокошката е тази, която снася яйцата. Или иначе казано - независимо дали в сериозен опит за създаване на поколение или просто за приятен секс, мъжете се нуждаят от жените.

Ето защо тук ще се опитаме да ви покажем с какво трябва да сте внимателни, когато "сваляте" някоя жена или по-конкретно какво най-много би я отблъснало, за да избегнете подобни грешки. Какво отблъсква жените? Вижте повече:

Лош външен вид, неприятна миризма и/или прекалено окосмяване

Макар повечето мъже да са с къси прически, то и те биха се набивали в женските очи, ако косата е мазна и сплъстена или пък с пърхот. Изключително отблъскваща гледка. Жените правят изключение по отношение на ръцете и дланите, които дори да са с белези или пък с мазоли, не придават неприветлив или занемарен вид на мъжа, а напротив - придават му излъчване за мъжественост.

Окосмяването е малко по-спорен въпрос. Има жени, които си падат по мъже, чиито крака и ръце са по-гладко епилирани от техните собствени, но има и такива, които отново съзират "мъжкото" именно в мъжките косми. Стига обаче мъжът да не прилича на мечка. Мъж с толкова косми по гърба, сякаш си е сложил зимния кожух, в никакъв случай няма да изглежда привлекателен в очите на една жена.

отблъскващ мъж за жените

Неадекватен избор на облекло

Не става въпрос дали ТОЙ ще носи само маркови дрехи, дали ще е с костюм или пък предпочита по-спортния стил на обличане. За всеки повод си има облекло. Отблъскващо за всяка жена обаче ще е да види мъж, облечен с костюм и обул краката си в маратонки са бягане или пък обратното - издокарал се е със стилен спортен екип, но на краката си е сложил обувките от абитуриентския си бал. Пълен абсурд!

Неадекватно поведение

Вместо да се научат поне малко да изслушват дамите си, голяма част от мъжете започват да се оплакват от личните си проблеми, да се перчат и всячески да показват пълна незаинтересованост спрямо половинката си. Надали има нещо по-отблъскващо от това за една жена! Опази боже да попаднете в нейната категория за "Мамино синче"! Или пък по време на романтична вечеря да започнете да изброявате многобройните си любовни завоевания! Тоталният провал ви е в кърпа вързан!

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати