Edin.bg»Статии»Астрология»Характер на жената Лъв

Характер на жената Лъв

жена Лъв

Дори и най-уверените в себе си мъже ще загубят разума си пред жените Лъв. Трудно обаче ще се намери човек, който да успее да ги укроти, като освен това силната им страна не е верността. Те са много привлекателни, сексуални и женствени, като заедно с това винаги се поддържат. Огнените дами могат да покорят всеки мъж само с един поглед и да ги подчинят на своите най-съкровени желания.

Съвместимост на жената Лъв с другите зодии

Жените, които са родени между 23 юли и 3 август се намират под покровителството на Слънцето, между 4 и 12 август - Юпитер, а от 13 до 22 август - Марс. Тяхната стихия е огнената, а камъните талисмани са яспис и кехлибар. Те са много ярки личности, както външно, така и по душа. Идеалните украшения за тях имат кръгла форма на камъка и златни елементи.

Уверените и горди по натура жени Лъв са съвместими с представителите на огнената стихия: Лъв, Овен, Стрелец. Те се чувстват комфортно в тандем с мъжете, които се намират под познатата за тях стихия, въпреки че няма да липсват моменти на съперничество и доминиране.

Именно затова е важно да успеете да разпределите задачите си, за да съхраните отношенията и брака си. Разбират се добре и с представителите на земните зодии: Телец, Дева и Козирог. Взаимоотношенията им с тях могат да са разнообразни и страстни. Подходящ тандем могат да създадат с Козирога, като ако имат наистина силни чувства, тогава могат да създадат истинска семейна идилия.

характер на Жена Лъв

С въздушните стихии на зодиите Близнаци, Везни и Водолей имат прекрасна съвместимост, затова брака с тези зодии може да е наистина много успешен. Жените Лъв се възхищават от мъжете, които се намират в подчинението на водните стихии, а именно Рак, Скорпион, Риби. За съжаление обаче те трудно биха могли да изградят хармонични отношения в продължителна перспектива и много скоро връзката им или брака може да се разпадне.

Характер на жената Лъв

Красивата и ярка натура на жените Лъв се чувства добре във всяка компания. Идеалната за тях професия е актьорската, като дори завистливият женски поглед не ги плаши. Тя никога няма да покаже на хората около нея нейните чувства, защото не обича да се разкрива изцяло.

Нейната харизма е недостъпността, загадъчността и магнетичния поглед, като затова често има много бурни и страстни романи като по филмите. Огнената представителка на зодията Лъв винаги следи за външността си, обича яркия грим и провокативните визии, като няма значение дали е млада или зряла жена, защото тя винаги знае как да подчертае сексуалността си.

В живота те са оптимистки, като винаги имат планове и цели за бъдещето си. Благодарение на умението си за самоанализ, постигат завидни успехи на работното място. Психологията им е така устроена, че да допускат близо до себе си само съмишлениците, които имат сходни с нея интереси, мнение и занимания. Не се налага да прилагат някакви усилия, за да завоюват вниманието на срещуположния пол.

Красива жена Лъв

Те са безумно сексуални и действат на мъжете опияняващо. От партньора си те изискват постоянни емоции в любовта, но от друга страна е много сложно да завоювате жените Лъв. За тази цел трябва да сте много решителни и настоятелни, като именно тези черти на мъжете обожават дамите с тази зодия. Ако се влюби истински, тогава тя се отдава изцяло на половинката си, като много сложно понася раздялата. Към новите запознанства се отнася с доза съмнение и скептицизъм, като заедно с това не бърза да се доверява.

Темпераментните представителки на тази зодия са много страстни натури. Тяхното желание за интимна близост обаче зависи до голяма степен от партньора до тях. Способни са да заинтересоват мъжа, както и да разпалят в него огъня на страстта само се един поглед. За да се получи хармонична сексуална връзка е важно човека до тях да е също толкова огнен и страстен в леглото.

Трудно се контролират, когато са разгневени и могат да кажат доста излишни неща. Жената Лъв умее да доминира, но и да намира компромисни варианти в отношенията си. Най-важното е да не унижавате нейното достойнство, защото рискуват целия този негативен, злоба и недоволство да се излее върху вас, превръщайки отношенията ви в истински ад.

Дори и в брака те могат да си позволят лекия флирт с други мъже, възползвайки се от привлекателната си външност. Обичат вниманието и с удоволствие му се наслаждават, като за тях това е най-лесния начин да се самоутвърдят. В очите на околните често може да изглежда като егоистка, но това е само защитна маска. Въпреки характеристиките на този огнен знак, всяка жена Лъв притежава и доза собствена индивидуалност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest