edin.bg»Статии»Астрология»Характер на жената Скорпион

Характер на жената Скорпион

характер на жена Скорпион

Жените Скорпиони са много ярки натури. Заедно с това са силни и независими, стремейки се към удовлетворяването на собствените им цели и мечти. Те са надеждни партньори в работа и верни приятели. Много са решителни и уверени в собствените си сили, като нищо не може да ги спре, ако поискат да постигнат дадена задача.

В следващите редове вижте обща характеристика на жената Скорпион

Родени са в периода между 23 октомври и 21 ноември. Техният покровител през целия им живот е планетата Марс. Имено той дарява тези дами с войнствения си нрав:

- твърд характер;

- решимост;

- работоспособност;

- самостоятелност.

Към недостатъците на жените Скорпиони можем да отбележим това, че са много злопаметни и жестоки, ако ги нараните. В любовта искат да подчинят на себе си изцяло мъжа до тях.

Зодиакалният знак се отнася към водната стихия, като той дарява жените Скорпиони с проницателност и завидна интуиция. Към талисманите им можем да добавим камъните александрит, топаз, аквамарин.

Характер на жената Скорпион

По натура те са необуздани и много решителни, въпреки че външно рядко показват тези черти на характера си. Прекрасно могат да крият емоциите си, като дори най-близките им хора не биха могли да разберат истинските им чувства.

Обичат да доминират, като искат в дома им да има точно определени правила, което важи също така за работното място и в приятелските им отношения. Към положителните им черти можем да отнесем честността и искреността. Ако направят комплимент, тогава можете да бъдете убедени, че това е самата истина.

Имат психологическата потребност да защитават по-слабите, тъй като имат изострено чувство на справедливост. В работата колегите винаги ги уважават и ценят, защото са много отвествени към задълженията. Отрицателните черти на жената Скорпион са отмъстителността и агресията, като те не търпят обидите по свой адрес.

положителни черти на  жена Скорпион

Към минусите се отнася и патологичната ревност към партньора им. Винаги са много привлекателни за мъжете, като това не важи само за външността, но и за характера им. Притежават магнетизъм, чар и само погледа им дори излъчва сексуалност. Тези жени са много ревниви, защото се отдават изцяло на половинката си. Не е възможно да скриете нещо от тях, защото те веднага ще усетят лъжата.

За тях интимните отношения са много важни, като освен това обожават експериментите и разкрепостеността в леглото. Обичат да получават удоволствие и да задоволяват партньора си. Половинката им ще трябва да положи завидни умения и усилия, за да въплъти в реалността всичките им фантазии.

Те са прекрасни жени, като никога не казват на околните за семейните си проблеми или пък недостатъците на половинката си. Жената Скорпион е много искрена, добра домакиня и внимателна майка.

Не желае да разрушава отношенията си, но винаги е готова да си намери любовник за още интимни утехи. Заради високата си сексуалност често може да води двойствен живот, за който мъжа до нея дори да не подозира. В брака е взискателна и обича разкоша, като същевременно с това има завидно чувство за стил в интериора и дизайна.

Жените Скорпион са прекрасни и много отдадени майки, въпреки че са много строги и искат да възпитават потомството си като самостоятелни личности. Въпреки астрономическите особености на зодията, те имат завидни аналитични способности, известна жестокост и потайнственост, която може да се види дори в отношенията им понякога.

Жената Скорпион е истинско въплъщение на мъжа за страст, женственост, сексуалност и елегантност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати