Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Десерти с Лешников Тахан

Десерти с Лешников Тахан

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за десерти с лешников тахан в Edin.bg.
Турски десерт АшуреТурски десерт АшуреРазпределете десерта в подходящи купички и оставете да се поохлади, след което може да сервирате. Турският десерт Ашуре е готов....
Ванилови кремчета с мандаринова захарВанилови кремчета с мандаринова захар
Изсипете го в десертни купички и го оставете да се охлади....
Сметанов крем с рикота и кондензирано млякоСметанов крем с рикота и кондензирано мляко
Двете смеси се обединяват и полученият крем се прехвърля в купички за десерти или чашки. Отгоре украсяваме с пресни ягоди....
Реден десерт от ябълки с орехиРеден десерт от ябълки с орехи
Добавете меда, оставете го да се охлади и залейте десерта. Реденият десерт от ябълки с орехи е много вкусен....
Кюнефе със сирене и маслоКюнефе със сирене и масло
Кюнефето със сирене и масло е много вкусен десерт....
Грис кремчета с прясно млякоГрис кремчета с прясно мляко
Грис кремчетата с прясно мляко са чудесен следобеден десерт!...
Кето десерт с еритритол и чиаКето десерт с еритритол и чиа
Кето десерт с еритритол и чиа е неустоим....
Желирано прясно мляко с плодовеЖелирано прясно мляко с плодове
Готовият десерт се прехвърля в малки формички и се слага в хладилник. При поднасяне плодовите желета се обръщат в десертни чинийки....
Десертен крем с грисДесертен крем с грис
Сервирайте десертния крем с грис в красиви десерти чинийки, като в средата на всяка украсете със сладко от арония....
Испански крем с жълтъци и кондензирано млякоИспански крем с жълтъци и кондензирано мляко
Така нашият десерт се пече на водна баня за 60 мин, на 150 градуса....
Десерт с пшеничен грисДесерт с пшеничен грис
Охладете, нарежете и сервирайте десерта с грис. Десертът с пшеничен грис е готов....
Веган разядка с патладжанВеган разядка с патладжан
По-желание може да добавите в тази вкусна разядка и по 1-2 с.л. сусамов тахан или слънчогледов тахан....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: