Домашен кашкавал

Домашен кашкавал

0

поставяме в хладилника. Така приготвеният кашкавал трябва да престои 3-4 дни и тогава е готов за консумация....

1

Как се Прави Кашкавал

Колекция на най-новите 23 публикации относно как се прави кашкавал в Edin.bg. Разгледай най-новото за как се прави кашкавал в нашия сайт.
Домашен кашкавал

Домашен кашкавал

25

. Още докато сместа е топла я изсипете в тензух и хубаво я притиснете. Оставете така за 2 часа, след което преместете в хладилник. Домашният кашкавал е готов за консумация след 2 дена....

Моят сполучлив домашен кашкавал

Моят сполучлив домашен кашкавал

1

виси някъде закачен, така че да му тече водата. После взимате топката кашкавал, която вече се е стегнала напълно, и консумирате сполучливия домашен кашкавал с удоволствие. Издържа в хладилник повече от 1 седмица....

Истински домашен кашкавал

Истински домашен кашкавал

13

започне да става на парцали и жълта. Изсипваме течността в предварително намокрена тензухена торбичка. Притискаме домашния кашкавал да се поизцеди за 2 часа и прибираме в хладилник....

Вкусен домашен кашкавал

Вкусен домашен кашкавал

2

хладилника на студено след двата часа. В хладилника стои поне два дни. След 2 дни домашният кашкавал е готов за ядене. Вкусният домашен кашкавал е готов....

Как се съхранява домашен кашкавал?

Как се съхранява домашен кашкавал?

1

сирене. Приготвя се от чисто прясно мляко, което се загрява. Има много домашни рецепти за приготвянето на домашен кашкавал. Една от тях: 5...

Домашен кашкавал от козе мляко

Домашен кашкавал от козе мляко

памучно платно. Така приготвеният кашкавал се оставя да отлежи 20 дни в хладилник, като платното всеки ден трябва да се изстисква от отделената вода...

Домашен кашкавал от краве мляко

Домашен кашкавал от краве мляко

3

Слагаме млякото на огъня и преди да започне да ври, прибавяме солта. Щом заври, слагаме лимонтозуто и бъркаме на слаб огън, докато хубаво се...

Кашкавал

Кашкавал

1

- 60 дни. По своите вкусови свойства и трайност овчият кашкавал значително превъзхожда кашкавал "Витоша". Още през далечния 18 век на французите...

Съвети при приготвянето на домашен кашкавал

Съвети при приготвянето на домашен кашкавал

хапвате и използвате друг освен него. Ето някои полезни съвети при приготвянето на домашен кашкавал, които ще улеснят работата ви. За целта...

Паниран кашкавал

Паниран кашкавал

всяко парче наръсете с червен пипер, черен пипер и малко сол. Загрейте мазнина в тиган и сложете 2 щипки сол в нея. Всяко парче кашкавал...

Пълнен кашкавал

Пълнен кашкавал

1

и червен пипер. Завийте с фолио и сложете в камерата, докато рулото стегне. Поднесете пълнения кашкавал, нарязан на филии. За плънката...

4.6
Общо 8 гласували
5 5
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: