Катък

Катък

7

Варим млякото на водна баня, на много слаб огън, докато остане наполовина. Бъркаме непрекъснато и внимаваме да не загори. Когато млякото се...

1

Как се Прави Истински Катък

Преглед на авторски 23 теми за как се прави истински катък в Edin.bg. Разгледай най-новото за как се прави истински катък в портала.
Мелнишки катък

Мелнишки катък

настъргва в купа и се смесва с изцеденото мляко и счуканият чесън. Сместа се шприцова върху разрязани на две и издълбани кисели краставички. Катъкът може да се поднесе и с пресни краставици или домати....

Златоградски катък

Златоградски катък

разбъркайте. Солта е на вкус - може да добавите и по-малко. Шприцовайте в салатени чинии готовия катък или просто го разсипете и аранжирайте по ваш вкус....

Родопски катък

Родопски катък

1

Киселото мляко се изцежда през марля 5-6 часа. Изсипва се върху натрошено сирене. Добавя се ситно нарязан чесън. Овкусява се с копър...

Домашен катък

Домашен катък

10

сместа при свареното топличко мляко и разбъркайте хубаво с дървена лъжица, като добавите и натрошеното сирене. Добре разбъркайте. Домашният катък...

Лятна салата с катък

Лятна салата с катък

1

лимоновия сок. Овкусете със сол и черен пипер и разбъркайте. Поднесете салатата в чинии с лъжица-две от катъка....

Домашно приготвен катък

Домашно приготвен катък

час, млякото трябва да се е сгъстило, разбъркваме и поставяме в тензух, за да се изцеди. След като се изцеди, пълним в буркани и поставяме в хладилника. Катъкът е готов за консумация....

Катък с чушки

Катък с чушки

1

се няколко капки олио и всичко се разбърква до получаването на хомогенна смес. Печените чушки се нарязват на дребно и се добавят към катъка...

Катък със заквасена сметана

Катък със заквасена сметана

Печените чушки се нарязват на кубчета, а сиренето се натрошава. Чесънът се нарязва на много ситно. Всички продукти се объркват в купа...

Солени еклерчета с катък

Солени еклерчета с катък

-200 градуса, докато удвоят обема си и станат златисти. Готовите еклери трябва да са лекички. Изпечените еклери пълним с катък смесен с копър и чесън . Гарнираме на вкус....

3.2
Общо 5 гласували
5 1
4 2
3 0
2 1
1 1
Дай твоята оценка: