Предвеликденска промоция от 24 до 30 Април. С отстъпки до 60%. Виж тук!

Edin.bg»Мрежата»Анонимен»Моите коментари
Анонимен
Анонимен
Новак

Моите коментари

Анонимен коментира:
@Жоро Като си толкова осведомен в микровълновата технология, защо не си се обосновал, а само си надраскал нещо си там колкото да не е без хич?! От 30 години ползваме аз и цялата ми фамилия микровълнова и нямаме здравословни проблеми! Нищо няма да ви стане от употребата на микровълновата технология. Това е нагряване на молекулите с високочестотни микровълни чрез магнетрон, което ги кара да вибрират и от триенето им помежду си се затоплят и накрая завират, т.е. това е един вид затопляне без огън или топлинен излъчвател! Т'ва е! Има микровълнови отоплителни уреди... вероятно и те са вредни, щото могат да ни изпекат докато се топлим зимъска, а!? Невежите казват "Разпни го", информираните - "Браво за технологията"!
Анонимен коментира:
... и тя не пада, а преминава покрай Земята или просто изгаря при навлизането си в атмосферата... както милиони преди нея.
Анонимен коментира:
"Какво значи, ако видиш падаща звезда?" Ами означава, че сте видяли падаща звезда т.е. нищо не значи... просто звездата си пада и дали ще я видите или не е все тая!