Edin.bg»Статии»Астрология»Най-верните жени според зодията

Най-верните жени според зодията

верни жени

Зодиакалният знак на всеки човек се определя в зависимост от позицията на Слънцето в небесната сфера по време на неговото раждане. В този смисъл, някои древни вярвания смятат, че зодията предопределя съдбата и характера на хората, докато според други схващания, зодията е единствено съвпадение и личностен знак.

Реалността е някъде по средата – зодиите не могат да предопределят изцяло същността на човека, но могат да му зададат определени параметри, които го правят сходен с останалите хора, притежаващи същия зодиакален знак. Много често зодиите са поставяни под общ знаменател на база техния любовен живот, като някои признаци между представители им се припокриват и често споделят идентична романтична съдба. Ето кои жени в зодиака се смятат за най-верни в любовта:

Дева

Жените от тази зодия се смятат за най-верните жени в зодиака. Жените Дева се смятат за изключително морални и принципни. Като земни знаци, те често могат да бъдат прелъстени, но същевременно съумяват да запазят своя морал и лоялност към партньора. Девите са изключително чисти жени, които са винаги искрени с хората около тях, затова и търсят обратното от своя партньор. Те не понасят предателството, както в приятелството, така и в любовта.

Рак

Жените Рак са също сред най-верните жени в зодиака. Те развиват силна привързаност към своите близки хора, затова не могат да си позволяват нелоялност към тях. Раците са жени, които са ориентирани към традициите – те са привърженици на брака и семейството, затова обичат дългосрочни и дълбоки взаимоотношения. Те не са способни да навредят на близките си и щом изпитат любов, тя е чиста и неподправена.

Везни

вярни жени според зодията

Жените Везни са прочути със своя балансиран характер, отговарящ на техния зодиакален знак. Те са изключително чувствителни и грижовни към своя партньор. Тези дами умеят да прощават и обичат истински. Веднъж щом се влюбят, Везните стават истински предани на своите партньори.

Козирог

Жените Козирог са надеждни и верни спътници в живота. Те са сред най-верните жени в зодиака, тъй като в любовен план те виждат единствено партньора си. Жените Козирог са постоянни и последователни в изборите си. Щом те са избрали мъжа до себе си, те уважават и се придържат към своя избор докрай.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest