Edin.bg»Какви жени харесва мъжът Овен?

Какви жени харесва мъжът Овен?

Какви жени харесва мъжът Овен?

Астрологията и мистериите около значенията на зодиите пораждат силна поляризация. От една страна, хората са склонни да асоциират поведението и характера на околните със символиката на зодиите. Други хора обаче твърдо отказват да се ръководят по името на зодията, за да определят конкретния човек.

Истината винаги е някъде по средата – една зодия не може да обединява всички нейни представители под общ знаменател, но със сигурност може да открои дадени особености, които оприличават човека с неговия зодиакален знак.

Зодия Овен със сигурност са хора, отличаващи се със своя пламък, амбиция, непокорим дух. Мъжете Овни са фигури с доминантен характер и лидерска позиция в живота. Те са непоклатими и мъжествени, но не и самодостатъчни. Като всеки мъж, така и Овенът се нуждае от нежна половинка, с която да сподели топли чувства.

Ето обаче какви жени харесва Овенът:

Натурални

Мъжът зодия Овен се характеризира със своята неподправеност, която често търси у своите партньорки. Светът на Овена е изключително истински и искрен. Мъжете от тази зодия обичат да изразяват и казват точно, това което чувстват – не по-малко и не повече. Затова и подходящите жени за тях са тези, които са натурални и естествени. Те трябва да бъдат искрени и напълно честни. За мъжете Овен това е важна черта от характера на жените, която говори за тяхната емоционална интелигентност и смелост да бъдат себе си.

Уверени и независими

Мъж Овен

Мъжете Овен обичат да обгрижват дамите на сърцето си – да им подаряват подаръци, да ги водят на почивки, да бъдат тяхна опора и сила. Това обаче съвсем не означава, че те си падат по жени, които очакват единствено и само материална облага от тях. Точно обратното – мъжете Овен харесват дами, които са независими и трудолюбиви. Те трябва да са наясно със своите цели и да полагат усилия в посока надграждане на своите качества.

Забавни

Представителите на тази зодия са истински бохеми, които непрекъснато черпят от удоволствията на живота. За тях ежедневието не трябва да бъде скучно, а винаги изпълнено със смях, приключения и позитивни емоции. Ето защо перфектните дами за мъжете Овен са забавни личности, които имат добре развито чувство за хумор. Най-добрият вариант е ако те са спонтанни и авантюристични като Овена – тогава съвпадението е на 100% постигнато.

Вижте също:

- Жените от тези зодии отблъскват мъжете;

- Най-трудните за обичане зодии;

- Кои зодии се мразят;

- От кои зодии са мъжете кулинари;

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Свързани рецепти