Edin.bg»Как да се запознаем с момиче във Facebook?

Как да се запознаем с момиче във Facebook?

запознанство с момиче във фейсбук

В съвременния свят онлайн комуникацията все по-осезаемо замества традиционните форми на общуване. За добро или зло, тази тенденция се разраства непрекъснато, което променя начина на взаимоотношения между хората.

Социалните мрежи допринасят съществено за настъпването на тези промени в общуването. Днес все по-голяма част от хората има регистриран профил в социалните платформи и именно в тях се завързват нови контакти.

Масово явление при по-младите поколения са запознанствата във Facebook. Все повече момчета и момичета започват взаимоотношенията си именно в социалната мрежа под формата на чат.

Как обаче можете да започнете разговор с момиче във Facebook? Вижте повече в следващите редове:

Общи интереси

Един от ефективните начини за стартиране на разговор с момиче във Facebook е чрез изразяване на общи интереси. Това означава първо да разгледате профила на конкретното момиче и да намерите нещо, което е близо до вас. Например посетени от нея места, на които вие също сте били или спорт/хоби, които и вие харесвате или упражнявате.

Започнете разговора по впечатляващ начин, който да насърчи интереса на момичето. Първо покажете, че сте проявили интерес и сте проверили нейния профил, а след това преминете към същината на разговора. Например: „Здравей, видях, че си била в… И аз съм бил там и харесвам това място.“

как да се запознаем с момиче във фейсбук

Комплимент

Друг надежден начин да започнете разговор с момиче е чрез предаването на комплимент. Отново е важно да разгледате профила на момичето и да видите интереси неща, свързани с нея.

Комплиментът не трябва непременно да бъде свързан с нейната визия. Може да бъде свързан с постижение, което е споделила – титла, награда, завършване. Или пък да бъде комплимент за нейн талант, домашен любимец и т.н. Например: „Здравей, видях статусът ти, че си спечелила награда по…Моите поздравления! “.

Въпрос

Още един ефикасен начин за започване на разговор във Facebook е въпрос. Той може да бъде в различни аспекти – искане на препоръка, съвет, насока и т.н. За да зададете адекватен и максимално интригуващ въпрос, то отново първо събирате данни от нейния Facebook профил.

След това намирате сходни интереси, еднакви посетени места, идентични хобита или общи приятели. Важно е въпросът да бъде релевантен и да предполага развитието на разговор, а да не бъде въпрос с възможни отговори само да или не. Например: „Здравей, видях, че си посетила много красиво място. Може ли да ми споделиш къде е и дал го препоръчваш? “.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest