Edin.bg»Статии»Тестове»Как сами да видим цвета на аурата си

Как сами да видим цвета на аурата си

Как сами да видим цвета на аурата си

Аурата е понятие от езотериката, станало известно през 19 век и разпространено от източните култури. Днес то се свързва с човешкото излъчване. Аурата означава цветово обозначение на човешката енергия и вибрации.

Величината аура се измерва чрез цветове. Прието е, че това явление се проявява в основни 7 цвята, от които са розово, оранжево, виолетово, червено, синьо, зелено и жълто.

Всеки цвят характеризира определена група хора със сходни личностни характеристики, качества, мислене, идеи и вярвания. Променянето на цветовете може да зависи от много фактори, от които най-честият е смяната на човешките емоции.

Вярва се, че един човек не може да бъде изразен с точно определен цвят аура, тъй като притежава свои особености и отличителни черти. Най-често аурата на всеки индивид е междинен цвят, който отнема или придава характеристиките на няколко цвята в едно.

Как можете да разберете цвета на своята аура?

Аурата е нематериалната човешка обвивка, която описва в най-дълбок смисъл индивида и неговия емоционален свят. Затова още от миналото хората се опитват да открият своята аура и да разберат повече за своята душевност.

Някои хора успяват да видят своята аура, притежавайки специален дар за това. Тъй като не всеки разполага с такъв дар, то учените изобретяват специално устройство, което да спомага в откриването на аурата.

Друг начин, който е най-достъпен и лесен за всеки човек, е да види аурата си чрез датата на раждане. За целта трябва да сумирате всяка едно число от годината, месеца и деня на раждане и да образувате сбор.

Например: 10.05.1999 = 1+0+0+5+1+9+9+9= 34 =3+4=7

Как сами да видим цвета на аурата си

Полученото число е 7, което съответства на 7-ия цвят на аурата – виолетов.

Ако дори след сумиране получите двуцифрено число (11, 22), то това е знак, че вашата аура е междинен цвят – сребърен, златен, бял.

Всеки цвят аура индикира, че притежавате определени черти:

Червен – енергичен, смел, амбициозен;

Жълт – творчески настроен, дружелюбен, мил;

Оранжев – открит, искрен, емоционален;

Зелен – трудолюбив, праволинеен, надежден;

Небесно син – интелигентен, авантюристичен, честен;

Син – самоуверен, лоялен, отговорен;

Виолетов – свободен, независим, мъдър.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest