Edin.bg»Статии»Как да»Как мъжете показват любовта си

Как мъжете показват любовта си

как мъжът показва любов

Жените често се питат – той дали ме обича. Или задават директно въпроса на мъжа до себе си. Но и често не получават задоволителен отговор. Не е нужно да чакаме думи, за да разберем дали мъжът с нас ни обича.

По-добре е да разберем проследим действията му и да разберем какви са неговите начини да изрази любовта си. А мъжете често показват чувствата си по начин, който жените не забелязват на пръв поглед. Ето най-честите мъжки начини за изразяване на обичта.

Грижа

Чрез грижата за жената до себе си мъжете най-явно и най-истински изразяват обичта си. Да се грижат за своята нежна половинка е заложено в природата на представителите на силния пол. Така те дават сигурност и подкрепа – най-важните във връзката усещания за една жена.

Ако той истински ви обича, ще се грижи за вас по своя воля – без оплакване, без съпротива и натяквания. Напротив – той сам ще проявява активност, ще осигурява закрила, комфорт, добри условия на живот, подкрепа във всички ситуации. И ще се гордее, че ви дарява с всичко това. Това е признак на истинска и безрезервна обич.

Прегръдка

Не всички мъже са любвеобилни – някои трудно изразяват емоции и споделят чувства. Други не си падат по честите милувки. Но прегръдката – особено тогава, когато е необходима, изразява обич. Да сте прегърнати през нощта, докато спите заедно... Да ви прегръща, когато имате нужда от подкрепа... Да ви поеме в ръце, когато сте наранена... По тези начини той изразява, че ви обича.

мъж показва любовта си

С вас е в трудните моменти

Животът на никого не само изпълнен с рози. Понякога имаме трудни мигове и преминаваме през редица препятствия. Ако той винаги е до вас, когато преживявате подобни моменти... Ако винаги намира думи, за да ви утеши... Ако е наблизо, за да ви окаже помощ, когато имате нужда от него... Не се съмнявайте, че по този начин изразява обичта си към вас.

Защитава ви

Защитата върви ръка за ръка с грижата. Ако някой ви нападне, той със сигурност ще ви защити. Но не само при физическо нападение – тук говорим повече за словесна нападка, което една от най-честата форма на агресия в днешния свят. Виждате ли и усещате ли защитата му във всичките й проявления? Ако отговорът ви е положителен, знайте, че по този начин той изразява обичта си към вас.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest