Edin.bg»Статии»Астрология»Какво не обича зодия Скорпион?

Какво не обича зодия Скорпион?

Какво не обича зодия Скорпион?

Скорпионите се славят като една от най-трудните зодии, с тежък характер и специфични особености. Но представителите ѝ се отличават с редица достойнства, които пък другите ги нямат – остър ум, досетливост, упоритост, вярност.

Разбира се, няма как да пропуснем големия инат, характерен за зодията. А питали ли сте се – какво Скорпионите мразят най-много на света? Може би вече знаете, ако сте имали допир до зодията. Ако ли не, сега ще ви разкажем.

Предателството

Скорпионите не просто не обичат предателството – те го мразят от все сърце. Ако ги предадете, може би ще престанете да съществувате за тях. Завинаги. Да се почувстват предадени, е един от най-големите им кошмари. Затова много внимавайте с тях, когато има риск от предателство. Защото освен че ще ви изхвърлят от списъка с приятели, те може и тъпкано да ви го върнат.

Лъжата

Със сигурност няма как да не мразиш и лъжата, ако мразиш предателството. Те дори са със знак за равенство за Скорпиона. Ако лъжете представител на зодията, знайте, че един ден, когато разбере, ще си имате страхотни проблеми. По-добре казвайте нещата директно в очите на Скорпиона, отколкото да го мамите. Измамата за него е ужасен грях от ваша страна и той ще ви отмъсти – по подобен начин или като престане да контактува с вас.

Изневярата

Изобщо, ама наистина изобщо не обича изневярата. Това е поредният ужасен грях, който може да сторите спрямо Скорпион. Гневът и отмъщението му ще са жестоки – да не забравяме, че това са едни от най-характерните му черти – отмъстителност и жестокост. Той ги пуска в действие на максимум, когато иска да натрие на някого носа.

Да признава грешките си

зодия Скорпион

Скорпионът не обича да признава грешките си и вероятно никога няма да го чуете да казва Аз сбърках. Това би го направило слаб, а той не обича да се чувства и да изглежда слаб в собствените си очи и в очите на другите. Затова по-скоро би търсил всякакви заобиколни начини да покаже, че е сгрешил, но никога няма да го чуете в прав текст да си признава.

Да губи

Истинска драма е за Скорпиона да губи. Той винаги трябва да печели. Загубата го кара да се чувства безсилен и наранява изключително неговите чувства. Може да я преживява с години и никога да не я преодолее.

Да губи контрол

Това е една по-специфична загуба, която може сериозно да разклати душевния мир на Скорпиона. Той е силен и властен и затова обича да контролира. А когато не му се предоставя такава възможност, това хич не го прави щастлив. Не по-малко лошо е, когато се случи, така че да загуби контрол върху себе си. Една от основните линии на поведение и характер на Скорпионите е да се самоконтролират и да не позволяват никой да разбере чувствата и емоциите им. Но ако загубят контрол върху това, може да преживеят истинска драма.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest