Таблица за съвместимост на зодиите! Виж с кого си пасваш

Таблица за съвместимост на зодиите!
Снимка: https://celestialrelationships.files.wordpress.com

Със сигурност сте срещали хора, които просто са създадени един за друг и дори отстрани си личи колко много си подхождат те и как силно се обичат.

Силната любов може да пламне между различните зодии, като така например има зодиакални знаци, които си подхождат, и такива, които не е добре да са заедно.

В таблицата за съвместимост ще намерите кратка информация за това кои зодии си подхождат и кои не толкова.

Лилаво

Изключително подходяща комбинация. Имате много общи виждания и гледате в една посока, което ви помага изключително много, като така се намирате буквано в пълен синхрон помежду си като швейцарски часовник. Дори и да се спречкате понякога, то това не пречи на връзката ви, а напротив разпалва страстта между вас. Винаги се подкрепяте и сте като едно цяло, помагайки си във всичко.

Тъмнорозово

Шансът за силна, хармонична и истинска любов между вас е много голям. Пасвате си идеално и в сексуално отношение, но все пак ще трябва да се постарает и да се опитвате да разнообразявате връзката си. Имате сходни характери, което много ви помага, за да се разбирате така добре с човека до вас. От друга страна, обаче това може да ви изиграе лоша шега, тъй като скуката може да разруши отношенията ви. Именно затова е важно да се опитвате да разнообразявате отношенията си, като това ще опреснява връзката ви.

Светлосиньо

Между тези зодии има голяма хармония. Разбирате се добре, въпреки че понякога можете да се скарате за някакви банални неща. Въпреки това вие сте не само любовни партньори, но и изключително добри приятели, което е много важно за всяка връзка. Не забравяйте обаче и за романтиката, тъй като така можете да укрепите връзката си и да сте много по-близки.

Розово

Съвместимост на зодиите

Вие сте пълна противоположност помежду си. Това обаче не е никак лошо, тъй като всички сме чували, че именно тези хора се привличат. На моменти обаче тези различия между вас ще ви създават проблеми, тъй като могат да излязат на преден план. Важно е да разнообразявате връзката си и да палите страстта си постоянно, радвайки с малки изненади вашата половинка.

Бяло

Доста сложно се разбирате помежду си. Конфликтите между вас не са никак рядко явление, като на моменти дори може да ви се струва, че сте от различни планети. На моменти се чувствате като непознати и ви е сложно да поддържате връзката си хармонична. За да се получат нещата между тези зодии, ще се наложи да положите наистина огромни усилия, като това важи и за двата партньора.

Бежово

Зодиакална съвместимост

Вероятността да имате страстна връзка е много малка. Разбира се, че винаги има изключения от това правило, но това е доста рядко по отношение на тези зодии. Във всеки един случай няма да има силна тръпка между вас, затова е най-добре да си останете просто приятели, а не са опитвате насила да имате връзка, след като нещата не се получават.

Тъмносиньо

Пълен сблъсък между характери. Може би в началото ще ви е доста интересно и забавно заедно, но много скоро ще видите, че сте сте твърде различни хора, за да сте заедно. Прекалено много компромиси ще трябва да правите, а и дори така шансът за успешна връзка между вас е сведен почти до нулата.

Със сигурност едни зодии си подхождат повече, отколкото другите. Добре е да имате предвид тази съвместимост между вас още в началото на връзката ви, за да сте наясно, какво може да очаквате и дали сте подходящи един за друг.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати