Edin.bg»Статии»Астрология»Раздяла с жена Скорпион - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Скорпион - какво трябва да знаем?

Раздяла с жена Скорпион

Вашите решения трябва да се основават на отношението на жената Скорпион към вас. Ако връзката ви е напрегната, кавгите и обидите се случват често, чувствате студ и безразличие, няма да е трудно да оставите такава жена. Но какво ще стане, ако тя има най-топли чувства към вас и вие все пак дълбоко в себе си разберете, че не сте на път с нея? Опитайте се да направите раздялата с жената Скорпион възможно най-безболезнена, защото тези жени наистина я преживяват тежко.

Не е необходимо наивно да вярваме, че примитивни извинения като ние сме твърде различни или имаш нужда от друг ще работят. Не, това само ще провокира жените Скорпиони, защото по природа те са упорити и никога няма да пропуснат „птицата”, която се опитва да излети от ръцете им. Уверенията, че има друга жена в живота ви, също няма да сработят - тя ревнува, но няма да ви пусне. Възможно е характерът на жената Скорпион да я подтикне към един вид двубой с врага.

Преди да пристъпите към раздяла с жена Скорпион, трябва да сте сигурни, че самата тя има мисли за това как бързо да завършите романса си.

На тези дами им харесва, когато пренебрегват мнението им, не ги слушат и ги игнорират. Опитайте се да прекарвате по-малко време с партньорката си, избягвайте личните и дълбоки, бъдете капризни и изисквайте невъзможното. Подобна тактика на практика гарантира, че с времето една жена ще се охлади и дори ще се радва да скъсате.

Ако раздялата беше предшествана от безразличие и множество капризи от страна на партньора, няма съмнение, че Скорпионът няма да се потопи в страдание. Вероятно скоро тя ще започне да търси заместник в интимността. Ако раздялата е внезапна, е възможно бившият партньор дълго време да не може да дойде на себе си от скритата манипулативност и отмъстителност на жената - Скорпион.

Връзка с жена Скорпион

Бъдете подготвени, тя ще забавлява вашите взаимни познати с убедителни истории за това как сте недостойни за връзка с нея.

Ако една жена Скорпион пожелае раздяла, това може да се види веднага. Първо, броят на обажданията и срещите ще намалее рязко, тя ще има важни неща за вършене, ще ви игнорира. Малко вероятно е тя да ви даде още един шанс. Най-вероятно тя ще ви обвини за всички смъртни грехове и ще бъдете отстранен от живота ѝ завинаги.

Сами виждате раздялата с жена Скорпион не е лесна работа. Както не е лесна и връзката със Скорпион.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest