edin.bg»Статии»Домашни Любимци
Домашни Любимци

Домашни Любимци

Ако обичате животните и имате домашни любимци , тук ще намерите всичко, което ви интересува за тях. Характеристики и особености на различни видове и породи домашни любимци . Съвети за грижа и отглеждане на домашни любимци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кератит при кучетатаКератит при кучетатаКератитът е заболяване, което се среща доста често при кучетата. То представлява възпаление на роговицата. Какви са причините и симптомите на кератита при кучетата. Лечение на кератит при кучетата.
Неправилно отглеждане на златните рибкиНеправилно отглеждане на златните рибкиЗлатните рибки са едни от най-търсените домашни любимци. Какви грешки в отглеждането на златна рибка могат да бъдат допуснати? Вижте какво би било неправилното отглеждане на златните рибки и как да го избегнете.
Езика на тялото при кучетатаЕзика на тялото при кучетатаПозите, мимиката и жестовете могат много да помогнат на стопаните да разберат езика на кучетата. Важно е обаче да помните, че подобно на хората, така и кучетата се отличават по характера си.
Колко живеят аквариумните рибки?Колко живеят аквариумните рибки?Ако ще си взимате аквариумни рибки, със сигурност е важно да знаете колко дълго живеят те. Ето някои особености за продължителността на живота при рибките. Колко живеят аквариумните рибки?
Екзотични домашни любимци, подходящи за апартаментЕкзотични домашни любимци, подходящи за апартаментНякои от екзотичните животни са малки и не изискват да бъдат разхождани. Затова и те са предпочитан избор за домашни любимци. Вижте екзотични домашни любимци, подходящи за апартамент:
Списък на забранените храни за коткиСписък на забранените храни за коткиСамо опитните ветеринари знаят, колко много любимци са пострадали от незнанието на стопаните си относно позволените и забранените храни за котки. Кои са опасните храни за котки?
Как да почистим миризмата от котешка уринаКак да почистим миризмата от котешка уринаПочистването на котешка урина и елиминирането на миризмата трябва да стане веднага, защото в противен случай задачата ще се усложни многократно.
Най-лоялните домашни кучетаНай-лоялните домашни кучетаВсеки стопанин търси нещо различно в кучето, което иска да избере. Но много потенциални собственици на животни държат най-вече на лоялността и отдадеността на кучето. Кои са най-лоялните домашни кучета?
Най-здравите породи кучетаНай-здравите породи кучетаНай-здравите породи кучета, които ще ви помогнат да спестите от ветеринар. Кои са най-здравите породи кучета?
Животните с най-невероятни рекорди в книгата на ГинесЖивотните с най-невероятни рекорди в книгата на ГинесВ Книгата за рекордите на Гинес се събират всички международно признати световни рекорди. В нея има както човешки, така и животински рекорди, които са повече от изумителни.
Защо кучето ми намига?Защо кучето ми намига?Много кучета намигат на стопаните си. Каква е причината за кучешкото намигване. На какво се дължи намигването при кучетата?
Най-сладките породи коткиНай-сладките породи коткиКогато говорим за сладки котки, трябва да се съгласим, че привлекателността на всяка е нещо субективно. И все пак кои са най-сладките породи котки?