Edin.bg»Статии»Домашни Любимци
Домашни Любимци

Домашни Любимци

Ако обичате животните и имате домашни любимци , тук ще намерите всичко, което ви интересува за тях. Характеристики и особености на различни видове и породи домашни любимци . Съвети за грижа и отглеждане на домашни любимци .
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Алергия към котки - какво трябва да знаемАлергия към котки - какво трябва да знаем
21 Окт.
Как да потвърдите, че сте алергични към котки. За какво трябва да внимавате, ако сте алергични към котки. Ако котката не е наоколо, може ли да има симптоми на алергия към животното
Кои породи котки не се разбират с бебета?Кои породи котки не се разбират с бебета?
11 Януари
Неподходящи котки за бебета? Кои породи котки не се разбират с бебета? Кои породи котки не могат да съжителстват с бебета?
Породи кучета, идеални за градски животПороди кучета, идеални за градски живот
23 Дек.
Ако живеете в града и планирате да си вземете домашен любимец, тогава е важно да се запознаете с това кои породи са най-подходящи за вас. Трябва да имате предвид също така и темперамента на животното, както и редица други условия.
Хранене на аляски маламутХранене на аляски маламут
21 Август
Аляският маламут е една от най-древните породи, които са били отглеждани от ескимосите на бреговете на Аляска. Тези кучета са изключително активни и пъргави. Как да храним аляски маламут?
Кератит при кучетатаКератит при кучетата
09 Август
Кератитът е заболяване, което се среща доста често при кучетата. То представлява възпаление на роговицата. Какви са причините и симптомите на кератита при кучетата. Лечение на кератит при кучетата.
Неправилно отглеждане на златните рибкиНеправилно отглеждане на златните рибки
07 Август
Златните рибки са едни от най-търсените домашни любимци. Какви грешки в отглеждането на златна рибка могат да бъдат допуснати? Вижте какво би било неправилното отглеждане на златните рибки и как да го избегнете.
Езика на тялото при кучетатаЕзика на тялото при кучетата
09 Юли
Позите, мимиката и жестовете могат много да помогнат на стопаните да разберат езика на кучетата. Важно е обаче да помните, че подобно на хората, така и кучетата се отличават по характера си.
Колко живеят аквариумните рибки?Колко живеят аквариумните рибки?
05 Юли
Ако ще си взимате аквариумни рибки, със сигурност е важно да знаете колко дълго живеят те. Ето някои особености за продължителността на живота при рибките. Колко живеят аквариумните рибки?
Екзотични домашни любимци, подходящи за апартаментЕкзотични домашни любимци, подходящи за апартамент
26 Юни
Някои от екзотичните животни са малки и не изискват да бъдат разхождани. Затова и те са предпочитан избор за домашни любимци. Вижте екзотични домашни любимци, подходящи за апартамент:
Списък на забранените храни за коткиСписък на забранените храни за котки
07 Юни
Само опитните ветеринари знаят, колко много любимци са пострадали от незнанието на стопаните си относно позволените и забранените храни за котки. Кои са опасните храни за котки?
Как да почистим миризмата от котешка уринаКак да почистим миризмата от котешка урина
03 Юни
Почистването на котешка урина и елиминирането на миризмата трябва да стане веднага, защото в противен случай задачата ще се усложни многократно.
Най-лоялните домашни кучетаНай-лоялните домашни кучета
20 Май
Всеки стопанин търси нещо различно в кучето, което иска да избере. Но много потенциални собственици на животни държат най-вече на лоялността и отдадеността на кучето. Кои са най-лоялните домашни кучета?