Edin.bg»Избрани Колекции»Шотландски Бисквити
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Шотландски Бисквити

Шотландски Бисквити

Разгледай всички 23 кулинарни идеи за шотландски бисквити в Edin.bg.
Бисквити с петмезБисквити с петмезСлез добро размесване разточваме тестото на кора с дебелина около 5 мм и режем бисквити с желаните форми....
Бисквити с таханБисквити с тахан
Печете бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса за около 10-13 мин....
Бисквити за кафеБисквити за кафе
Когато меките бисквитки са готови, ги оставете да изстинат, за да станат хрупкави. Бисквитите за кафе са много вкусни!...
Бисквити за диабетициБисквити за диабетици
1
От сместа оформяме малки бисквитки и ги сплескваме. Подреждаме диетичните бисквити в тефлонова тава....
Бисквити с орехова глазураБисквити с орехова глазура
С форма или чашка изрязваме бисквитки, които подреждаме в предварително намазнена тава....
Бисквити с лимецово брашноБисквити с лимецово брашно
Намажете лимецовите бисквити с разбития жълтък, прясно мляко и олио....
Здравословни бисквити с лимецЗдравословни бисквити с лимец
Печем лимецовите бисквити на 180 градуса около 25 минути. Здравословните бисквити с лимец са готови....
Диетични бисквити с лимецДиетични бисквити с лимец
1
Поставете диетични бисквити с лимец в тавичка върху хартия за печене и печете сладките около 20 минути на 200°C в средата на фурната....
Коледни бисквити с лимецКоледни бисквити с лимец
За тези коледни бисквити двете брашна се смесват хубаво. Към тях се прибавя содата....
Маслени бисквити с лимецМаслени бисквити с лимец
Оставят се да изстинат изцяло и след това се изваждат бисквитите. Маслените бисквити с лимец са готови....
Меки бисквити с шоколадМеки бисквити с шоколад
Печем бисквитите в предварително загрята фурна на 180 градуса за 15-20 минути. Меките бисквити с шоколад са готови....
Пълнозърнести бисквити с елдаПълнозърнести бисквити с елда
Пълнозърнестите бисквити с елда са вкусни, здравословни без глутен и са чудесни с айран!...

Рейтинг

4
Общо гласували: 2
51
40
31
20
10
Дай твоята оценка: