Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Самоса с многолистно тестоКартофените кубчета се варят заедно с лука, зеленчуковата смес в подсолена вряща вода около 5 мин. Изцеждат се, прехвърлят се в голяма купа и се оставят встрани.
Лукът, кориандърът, лимоновият сок, гарам масалата, джинджифилът...
09 Януари
Самоса с пикантен дипЗа да направите пълнежа, запържете лука, чесъна и джинджифила в олиото до омекване. Добавете моркова и пържете още 2-3 минути. Овкусете с гарам масала, добавете 4 с.л. вода и задушете, докато течността се поизпари. Махнете...
19 Март
Лесни индийски самоса с нахутПекат се лесни индийски самоса с нахут в предварително загрята на 180 °C фурна на около 25-30 минути или до приятен загар....
27 Септ.
Самоса с плънка от картофи и сиренеПирожките Самоса се пържат за кратко. Пускаме по 3-4 и се обръщат внимателно. Стават бързо. Изваждат се с решетъчна лъжица, щом се зачервят и се поставят върху кухненска хартия, за да се отцеди излишната мазнина....
03 Февр.
Супа само за 7 минутиНа пръв поглед изглежда като буламач, но е много вкусна и бърза.
Запържваме маслото до златисто, след това на тънка струя прибавяме разбитото мляко и го бъркаме непрекъснато, докато се вари за няколко минути.
След това...
04 Май
1
Бързи картофки само за 15 минуткиПоднесете вашите бързи картофки само за 15 минутки, докато са топли....
29 Юни
Домашно капучино само за 10 минВ купичка слагаме нескафето и към него прибавяме захарта и студената вода.
Разбиваме с миксер или пасатор много добре. Сместа трябва да стане на гладка и кремообразна.
Готовата смес оставяме настрани.
В тенджерка...
09 Април
1
Рулца Стефани само за 35 минутиОмесваме каймата с филийката хляб (предварително накисната във вода и добре отцедена) и галетата. Разделяме каймата на четири равни части.
Всяка разстиламе и слагаме плънка от нарязани твърдо сварени яйца, краставички...
24 Февр.
3
Бял боб само за 30 минутиОтваря се бурканче бял боб и се изплаква добре на течаща вода.
В дълбок тиган се загрява олио, запържваме ситно нарязан стар лук и пера пресен лук докато сменят цвета си.
Добавя се брашното, червен пипер, разбърква...
04 Май
Майонеза само от белтъциИзползвайте майонезата само от белтъци за различни любими рецепти....
26 Окт.
Яйца за вечеря - само за 15 минутиНасладете се на бъзите яйца за вечеря - само за 15 минути!...
16 Май
Омлет само с белтъциОтделят се белтъците от жълтъците, разбиват се добре и се смесват с прясното мляко.
Към тях се добавят сирене и домати.
Сместа за омлета се излива в съд със загрята мазнина и се пече.
Готовият омлет с белтъци...
31 Януари
1
Баница само с празРазмразете корите хубаво. Изчистете праза и го измийте. Накълцайте го или го нарежете на много ситно. По този начин няма да ви е нужно да го запържвате или задушавате.
Добавете към него олиото и разбъркайте добре. Намажете...
02 Март
2
Кекс само от два продуктаКексът само от два продукта е чуден!
PS: Кексът има вкус на брауни, не е много сладък и не бухва като стандартен кекс!...
01 Май
5
Миш маш на фурна само за 30 минутиИзважда се миш-маша и се поръсва с настърган кашкавал, след което се връща да се запече само за 10 минути.
Сервираме с млечно-чеснов сос.
Невероятна вкусотия, а сосчето го прави неустоимо!...
22 Март
23
Бутерушенца само с 3 съставкиДа ви е сладко и хрупкаво с тези бутерушенца само с 3 съставки!...
20 Юни
Мъфини Само с Две СъставкиМъфините Само с Две Съставки са готови.
Рецептата е от: iifymmitko.com...
04 Юли
Пържени филийки само с яйцаПодредете пържените филийки в подходяща чиния, поръсете с пудрата захар и поднесете пържените филийки само с яйца....
20 Януари
СамосаТака готовите самоси се пържат на среден огън в дълбок тиган в олио на около 5 см. от дъното, след като то се е загряло....
26 Ноем.
1